• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WhatsApp uvodi preko potrebne opcije

Autor mondo.rs

Iako još uvek ne možete da ih koristite, WhatsApp će uskoro omogućiti brisanje i izmenu poslatih poruka.

Dve nove opcije nam stižu za WhatsApp ako je verovati procurelim slikama koje su se pojavile na internetu. Jedna od tih opcija se zove „Recall“ i omogućava korisnicima da opozovu poruke koje su poslali, a primalac ih još nije pročitao. Tako da, ako ste se sinoć zapili sa ekipom i skupili novu snagu da onoj slatkoj devojci iz kraja izjavite ljubav preko WhatsApp-a, te se ujutro mamurni setite da ona već ima dečka bildera po imenu Macola, možete tu poruku izbrisati i praviti se kao da se ništa nije desilo. Naravno pod uslovom da ona tu poruku nije u međuvremenu otvorila.

Pored te funkcije ima još jedna potencijalna, a to je „Edit“ koja vam omogućava da izmenite prethodno poslatu, a nepročitanu poruku. Sličnu mogućnost ima i Skype, doduše za sve poruke, ne samo za nepročitane. Ovo nije ništa novo, ali je svakako kul za sve korisnike WhatsApp-a.

 Obe opcije su navodno onemogućene i ne zna se kada bi mogle biti puštene u rad od strane te aplikacije koju poseduje Facebook. Ali za mnoge korisnike koji lako stiskaju SEND ova opcija bi mogla puno značiti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS