• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Revolucija na žurkama! Zvučnici kao Lego kocke!

Autor mondo.rs

Predstavljamo vam aiFi Ai-1 modularne složive zvučnike, kojima možete bežično upravljati.

Ne možeš imati žurku bez muzike, a nema muzike bez ozvučenja. Glavna stavka su tu, naravno zvučnici. Što veći to bolji, zar ne? Ali veliki zvučnici su teški, i bleje u jednom uglu jedne prostorije i to je to. Ali šta ako bi imali gomilu manjih zvučnika? Zvučnike koje možemo kombinovati po potrebi, u jedan veliki ili tri srednja u uglovima sobe, ili 10 malih u tri prostorije? Tako su nekako razmišljali i u švedskoj kompaniji aiFi i napravili ove divne, modularne, složive Ai-1 zvučnike.

Osnovna ideja je bila da svaki Ai-1 zvučnik može da radi sam, nezavisno od drugih, i da proizvodi odličan i čist zvuk, ali da se takođe lako može, preko Bluetooth-a, analognog Line-in ili optičkog S/PDIF ulaza, povezati sa drugim istim zvučnicima da proizvodi glasniji i moćniji zvuk. Što više zvučnika povežete, kvalitetnije i glasnije će biti ozvučenje.

The aiFi Stacking
Izvor: aiFi

Napravljeni su od čelika i aluminijuma, dimenzija 184x65x64 milimetara i imaju punjive litijum-jonske baterije. Otporni su na prskanje vodom i mijenjaju boje. Sva podešavanja mogu da se vrše preko panela, osjetljivog na dodir, na pozadini. Rade samostalno a postoji i aiFi aplikacija za iOS i Android koja im proširuje mogućnosti.

Cijena za jedan uređaj je 299 dolara a postoji i gomila dodatka za njih poput nosača za zid, kofera za transport, kablova za povezivanje do tri zvučnika na jedan strujni adapter i slično.

S obzirom na visok nivo izrade, mobilnost i modularnost ovi zvučnici mogu naći upotrebu i na žurkama, gdje svako može donijeti svoj zvučnik kao i za stvaranje veoma fleksibilnog kućnog sistema ozvučenja čak i najvećih audiofila.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS