• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zabranili mu da igra Counter Strike 1.000 godina!

Autor mondo.rs

eSport organizacija ESEA nedavno je jednom od svojih Counter Strike članova dala zabranu koja zvuči i tragično i komično, u najmanju ruku!

Zbog navodnog zlostavljanja petnaestogodišnjakinje, koja je sve prijavila nadležnim organima, CS igračReece BloominatorBloom dobio je zabranu igranja i blokadu naloga do 6. jula 3016! Zvaničan razlog za takvu kaznu je “zlonamerna aktivnost”, za koju dokaz predstavlja niz arhiviranih razgovora putem četa i nekoliko razmenjenih fotografija između Blooma i neimenovane devojčice (15).

Arhivirani četovi koje je moguće pronaći online, dokumentuju Bloomove izjave: „Ima nešto u tome kad utičeš na mlade umove” i „Jednostavno me nije briga što sam pedofil“. Bloom je zvanično član ekipe Armor eSports, iako je većinu vremena u ESEA proveo u timu Exertus. Tog tima više nema, ali su njegovi članovi aktivni u drugim timovima.

Nakon fijaska Bloom se izvinio. Nalog na Twitter mreži mu je izbrisan, ali kopiju izvinjenja arhivirao je Google. “Nema izgovora. Očigledno je da sam bio neverovatno glup uradivši to što sam uradio“, napisao je Bloom. “Molim vas da ako već mrzite, mrzite mene, a ne moje prijatelje ili organizacije s kojima sam bio povezan. Znam da mi neki ljudi neće oprostiti, ali nadam se da neki hoće”, zaključio je.

Iz Kotaku Australia zatražili su ESEA organizacije da prokomentariše zabranu, kao i to šta planiraju da urade u slučaju budućih incidenata ovog tipa, objavio je GameFun. Predstavnik za medije je odgovorio da je Bloomizbačen zbog nedozvoljene interakcije s članom zajednice“ i da „takvi postupci nisu prihvatljivi“. Njihova izjava nije razjasnila nikakve specifične razloge za blokadu, ali tvrde da “sve prijave sličnih postupaka smatraju se vrlo ozbiljnima i da će ih njihov tim iscrpno istražiti“.

Proces protiv ovog igrača još je uvek u toku, ali detalji nisu poznati javnosti…

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

jamea

Haha prva slika iz GTA SA Counter Strike Moda

RECENZIJE

TIPS & TRICKS