• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvono kao spas od provalnika

Autori mondo.ba Autori mondo.rs Autori Biljana Stojković

Ring je zvono za vaš dom sa ugrađenom kamerom, koja je povezana na vaš smartfon.

Živimo u vremenu kada je sve teže zaštititi se od provalnika i obezbediti svoj dom od nepoželjnih gostiju. Jedno rešenje nudi Ring Video Doorbell koje je i zvono i kamera sa aplikacijom za pametan telefon, što znači da možete na svom telefonu da proverite da li je osoba koja vam zvoni na vrata mama ili tašta/svekrva, te u skladu sa tim odlučiti da li ćete otvoriti vrata, bez rizika da budete otkriveni nakon što se taj izdajnički tračak svetla probije kroz špijunku.

How Ring Video Doorbell Works
Izvor: Ring

Ring je zaista lak za korišćenje. Aplikacija jasna i jednostavna, i radi dobar posao što se tiče automatizacije dodavanja uređaja na mrežu. Aplikacija je takođe povezana sa Ring-ovim Cloud servisom za snimanje video zapisa tako da može reprodukovati snimke snimljene nakon detekcije pokreta ili od trenutka kada je zvono zazvonilo.

Možda je najvažnije to da vas obaveštava svaki put kada se pritisne zvonce ili, opciono, kada se detektuje pokret, a nakon toga korisnik može odgovoriti posetiocu ako to želi. Dakle, bez obzira gde se nalazite u svetu, možete znati ko vam je pred vratima, pod pretpostavkom da imate internet konekciju.

Po ceni od 199 dolara, dobijate potpuno integrisano rešenje sa posebnom aplikacijom i cloud servisom. Možete naći jeftinije konvencionalne IP kamere, ali moraćete da instalirate poseban softver kako bi one radile, što na kraju ispadne skuplje. Međutim, fizički se sama kamera može sa lakoćom ukrasti što je naravno problematična stvar (iako će da snimi lopova) kao što je i činjenica da se dobija samo mesec dana besplatnog video zapisa na cloud-u pa se posle mora doplaćivati (30 dolara za godinu dana).

Ring je odlično 'sve u jednom' rešenje za jačanje bezbednosti vašeg doma. On pruža dobar video nadzor koji se uključuje nakon detekcije pokreta i omogućava vam da vidite ko zvoni na vrata. On takođe omogućava većim domaćinstvima da lako prošire domet zvona, što je zaista vrlo korisno prenosi Trusted Reviews.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS