• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NVIDIA predstavila svoj najjači adut

Autor mondo.rs

GeForce GTX 1080 Ti je nova aždaja među grafičkim kartama, sa trenutno najmoćnijim performansama i najnovijom tehnologijom.

NVIDIA je predstavila svoju najbržu grafičku karticu ikada, GeForce GTX 1080 Ti, kao vrhunac svoje višestruko nagrađivane linije grafičkih čipova zasnovanih na Pascal arhitekturi.Ona poseduje čak do 35 odsto više perfomanse u odnosu na GTX 1080. Ima čak 11 GB GDDR5X interne memorije koja radi na 11 Gbps (quad data rate) kako bi omogućila superiorne perfomanse.

NVIDIA je dizajnirala GeForce GTX 1080 Ti  da bi ispunila grafičke zahteve 4K i 5K gejminga, DirectX 12, HDR-a i virtuelne realnosti. Ima i podršku za napredne grafičke tehnologije poput NVIDIA G-SYNC HDR i NVIDIA GameWorks, te omogućava interaktivno, filmsko iskustvo, uz neverovatno tečan gejmplej.

GTX 1080 Ti poseduje čak 3.584 NVIDIA CUDA jezgara i brža je kartica od NVIDIA TITAN X Pascal modela, koji košta 1.200 dolara i koji je dizajniran za deep learning i AI primenu. Ona se proizvodi koristeći najnapredniji FinFET proces i sa svojih 12 milijardi tranzistora omogućava dramatični skok perfomansi i efikasnosti u odnosu na proizvode prošle generacije. Napredni vapor chamber sistem hlađenja čini GTX 1080 Ti hladnom čak i pri najzahtevnijim operacijama.

GeForce GTX 1080 Ti grafičke karte, uključujući i NVIDIA Founders Edition, će biti dostupne širom sveta, od 10. marta po početnoj ceni od 699 dolara.

Introducing the GeForce GTX 1080 Ti – ULTIMATE GEFORCE
Izvor: NVIDIA GeForce

NVIDIA organizuje i nagradnu igru u kojoj će podeliti čak 108 1080 Ti karti korisnicima svoje GeForce Experience zajednice. Kako bi učestvovali u nagradnom izvlačenju jedino što treba da uradite je da preuzmete GeForce Experience 3.0 i prihvatite opciju da dobijate najnovije nagrade i vesti od kompanije NVIDIA. Pobednici će biti obavešteni preko mejla 7. marta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS