• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isprobajte novi Facebook i vi: Facebook 360 (FOTO)

Autor mondo.rs

Ovo je potpuno nova Facebook aplikacija, koja će vas „usisati“ u News Feed tj. u sadržaj koji je okačen na Facebook mreži!

 Isprobajte novi Facebook i vi: Facebook 360 (FOTO) Izvor: Promo/Facebook/MONDO portal

Facebook, Oculus i Samsung su upravo za Dan žena pustili Facebook 360 aplikaciju za sve kompatibilne Oculus Samsung telefone. To su Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+, Note 5, Galaxy S7 i Galaxy S7 edge. Ovi telefoni mogu da pokrenu novu Facebook 360 aplikaciju preko Gear VR prve ili druge generacije.

Facebook 360 je doslovno potpuno nova aplikacija, koja vas „usisava“ u sadržaj koji se deli na toj društvenoj mreži. Gde god da se okrenete videćete - Facebook!

Ova aplikacija posebno se brine o tome da pred vas donese najbolje VR i 360 video snimke i slike, kojih na netu već ima skoro 30 miliona ukupno. Facebook 360 lepo će složiti i ponuditi najbolji VR sadržaj putem kartice „Explore“, omogućiti vam da pogledate vaš VR sadržaje, ako ih imate na uređaju ili već objavljene na Facebook mreži, a omogućiće vam i interakciju sa drugim korisnicima i odgovore na objave i komentare.

Aplikacija je nova, još uvek nema puno komentara na njen rad, ali ocena je oko četiri na osnovu tridesetak registrovanih komentara. Nažalost, na našoj Oculus aplikaciji još uvek ne možemo da je instaliramo, a kako smo saznali od PRESS službe Facebook mreže u pitanju je navala na aplikaciju. S obzirom na to da ima preko pet miliona aktivnih korisnika Gear VR Samsung sistema, pretpostavljamo da su svi pohrlili, pa baš kao i mi, da vide taj vrli, novi Facebook 360.

Zato, budite strpljivi! Opis aplikacije daćemo čim se ona učita na naš Galaxy S7 edge!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS