• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokažite svima kakav vam je dan uz FB Messenger

Autor mondo.rs

Facebook uvodi My Day na svoj Messenger, klona Snapchat-ove My Story opcije.

Sećate li se vremena kada je svaka društvena aplikacija imala neku svoju posebnost, nešto po čemu su se razlikovali od drugih. E pa vremena su se promenila i sada se svaka aplikacija trudi da ima sve što i konkurencija. Snapchat ima My Story a Facebook upravo uvodi Messenger Day.

Ova nova opcija FB Messenger-a se pridružuje Instagram Stories i WhatsApp Status formatima koji su klonirali i u neku ruku unapredili originalnu Snapchat opciju za generalni status dana.

Messenger Day može, uglavnom sve što se i očekuje, gradeći na Messenger Camera opciju, što podrazumeva mogućnost dodavanja stikera, teksta, smajlija, filtera, kadrova, maski i crteža sadržaju vaše priče.

Da bi stvorili "Dan" možete koistiti standardne opcije kamere i izabrati My Day iz Add to sekcije. Možete i izabrati postojeće slike iz galerije kao i preko add to your day izbora za slike koje ste već delili u razgovorima.

Imajući u vidu da je Snapchat napravljen da bude privatniji od Facebook-a, pomalo je ironično da Messenger Day ima bolju kontrolu privatnosti, jer nudi, između ostalih opcija i pojedinačan odabir ljudi koji će videti ili ne, vašu objavu, dok My Story ima samo opcije da podelite sa svima ili samo sa prijateljima.

Ova opcija je već počela da se pušta na globalnom nivou, ali to nije sve jer FB planira da doda ovakvu opciju i na svoju glavnu aplikaciju u skoroj budućnosti prenosi TNW.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS