• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno prava mobilna stvar za gejmere!

Autor mondo.rs

Ako volite da igrate igre i na telefonu imamo dve važne vesti za vas!

Slučajno ili ne, tek procureo je naslednik ili naslednica Moto Z telefona, koji/a će imati drugačiji „Home“ taster (zaobljen), više RAM memorije i Snapdragon 835 čipset sa najnovijom grafikom, koja će omogućiti igranje i najzahtevnijih igara koje će doći u godinama pred nama.

Sjajna stvar je i to što će Moto Z nove verzije na raspolaganju imati i prvi GamePad dodatak iz Moto Mods serije, koji se montira na telefon i dodaje mu klasične gejmerske načine upravljanja igrama.

Naslednik/ca Moto Z stiže tek u junu, pa ćemo više informacija imati tada, ali već sada je poznato da će novi model imati čak četiri antene za komunikaciju i prijem signala, raspoređene  na četiri strane telefona, što će omogućiti najbolji prijem signala i kvalitetniji internet, objavio je portal TechnoBuffalo.

Uz sve ovo, ako cena Moto Mods GamePad dodatka bude popularna, sigurni smo da će novi Moto Z model biti izborr mnogih igrača širom sveta! Prodavaće se, naravno, i u Srbiji, kao i prethodna Moto Z serija i generacija modova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS