• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Testiran Snapdragon 835: Impresivan! (FOTO)

Autor mondo.rs

Qualcomm-ov Snapdrago 835 propušten kroz nekoliko najpopularnijih aplikacija za testiranje brzine, kvaliteta grafike i moći. Nije razočarao, naprotiv!

 Testiran Snapdragon 835: Impresivan! (FOTO) Izvor: Promo/Qualcomm/Snapdragon

I dok čekamo da konačno vidimo prve Snapdragon 835 uređaje procureli su testovi nekoliko aplikacija koje su „poterane“ na novom Qualcomm čipsetu. Zajedničko za sve je veliki napredak na polju grafike, ali i ukupno dobre performanse čipseta (posebno se ističe moć na „multi-core“ testu). Za razliku od Snapdragon 821 čipseta novi Snapdragon 835 ima osam ARM jezgara sa Cortex-A73 i Cortex-A53 potpisom

Snapdragon je pobedio i Huawei P10 sa odličnim Kirin 960 čipsetom, tesno, ali je ipak pobednik, što ćete videti i u slikama naše galerije.

GeekBench aplikacija pokazala je top rezultat u „multi-core“ okruženju, dok je „single-core“ napredovao, ali ne značajno.

Aplikacija AnTuTu je opet krunisala Snapdragon 835, ali Snapdragon 821 nije u značajnom zaostatku, pa čak ni Snapdragon 820 model.

Grafika se pokazala najjačom u klasi, što je Qualcomm i obećao na premijeri, u merenjima GFXBench aplikacije. Snapdragon 835 lagano je pobedio sve konkurente. Adreno 540 čip je, očigledno, velika stvar u novom čipsetu.

Ista je situacija u grafičkom poretku baziranom na aplikaciji 3DMark.

I za kraj moramo napomenuti, baš kao što stoji na sajtu GSMArena, da ovi rezultati nisu zvanični i konačni, a prve prave testove očekujte s dolaskom Samsung Galaxy S8 smartfona, koji će prvi imati ovaj čipset.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS