• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ogromno sniženje hit PC igara, do 75 odsto!

Autor mondo.rs

Sad je vreme da kupite najbolje Square Enix, Ubisoft i druge hitove…

Steam i Humble Bundle platforme nude najbolje igre po neverovatnim cenama - od jednog i po evra, do 20 evra, čak i za najnovije PC naslove.

Sniženje traje samo tokom predstojećeg vikenda za sve naslove Square Enix (Humble Bundle), Ubisoft i još nekih izdavača (Steam), a kompleti igara, recimo Tomb Raider serijal od početka do 2013. godine možete da kupite za manje od 20 evra, dok najnoviju igru sa svim DLC-ovima možete uvrstiti u svoj katalog za isto toliko evrića u dinarskoj protivvrednosti :)

Veliki hit For Honor snižen je 17 evra i vaš će biti za 49 evra, Watch Dogs 2 za 35, a nova Steep igra o ekstremnim zimskim sportovima snižena je za 50 odsto, na 30 evra.

Tu je i ponuda Far Cry paketa, a jedan, koji sadrži naslove Far Cry, Far Cry 2: Fortune's Edition, Far Cry 3, Far Cry 4, Far Cry: Primal može biti vaš za 49 evra, što je sniženje od 60 odsto.

Assassins Creed počinje od svega pet evra, dok ćete South Park: The Stick of Truth moći da kupite za svega 7.5 evra, što je sniženje od 75 odsto.

GTA V možete nabaviti upola cene, za 30 evra, a na popustu je i serijal igara Resident Evil, kao i Metro serijal igara, koji startuje od šest evra.

S druge strane, tu su i poznati Square Enix naslovi na Humble Bundle popustu. Hitman startuje do 25 evra za kompletnu Prvu sezonu. Pratite linkove do Steam i Humble Bundle sajtova i obradujte sebe originalnim, jeftinim igrama. Čekaju vas i Deus Ex, Just Cause, Goetia, Life strange i drugi popularni AAA naslovi koji vam, možda fale za kolekciju.

Uživajte u igranju!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS