• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Twitter uvodi naplatu korišćenja?!

Autor mondo.rs

Neke opcija Twitter mreže možda će biti otključane samo korisnicima koji plate za njih.

 Twitter uvodi naplatu korišćenja?! Izvor: MONDO portal
Izvor: MONDO portal

Za društvenu mrežu koja se bori sa padom prihoda i ima poteškoće da nađe nove korisnike naplata tvitovanja bila bi vrlo čudno rešenje, u najmanju ruku! Ali, ako je verovati The Next Web sajtu društvena mreža već neko vreme razmišlja o tome da premijum opcije svoje mreže otključa samo korisnicima koji plate za njih.

O naplati servisa Twitter mreža raspituje se direktno među korisnicima, sprovodeći anketu, u kojoj se spominje naplata servisa kakvi su analitika, obaveštenja o važnim vestima, napredno praćenje TweetDeck platforme itd. Twitter je kupio TweetDeck još 2011. godine, recimo, ali još pravi novu aplikaciju i kao što čujemo, a preneo je i portal The Verge, Twitter razmišlja da ga pretvori u premijum servis.

TweetDeck omogućava simultano praćenje više tvitova odjednom raspoređenih u kolone i oblikovanih onako kako korisniku to odgovara.

Kako The Next Web navodi, bazična Twitter usluga ostaće besplatna - tvitovanje - ali će se mnoge druge, koje imaju veze sa analizom, analitikom ili obaveštenjima uživo naplaćivati, mada se još ne zna po kom modelu. Twitter zaista raspolaže mnoštvom podataka koji su istraživačima tržišta, marketing i drugim biznis agencijama od koristi, pa će biti zanimljivo videti kako će svi oni reagovati na ovakve Twitter „inovacije“.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS