• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Objavljen Galaxy S8: Ipak, niko kao Samsung (FOTO)

Autor mondo.rs

Samsung Galaxy S8 promeniće sve(t)! I Samsung zaista veruje u to! Pogledajte šta Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8+ nude, slike, specifikacije i sve što bi trebalo da znate!

 Objavljen Galaxy S8: Ipak, niko kao Samsung (FOTO) Izvor: MONDO portal/Samsung

Taman kad smo pomislili da je Samsung dotakao plafon, da su ga ostali stigli ili da više nema ideja o onome što je nekad najbolje radio, kompanija nas demantuje u velikom stilu. Čak je i Samsung tj. njegov "vođa" ovo nazvao velikim novim početkom. I nakon što je doživeo krah i mnogi manje i više upućeni IT i ostali analitičari prognozirali pad Samsung kompanije, ona se vratila i opet imamo situacije - Samsung s jedne strane i svi ostali sa druge. Galaxy S8 i Galaxy S8+ su nepobitan dokaz svega ovog što ste upravo pročitali...

„Ono što je za ovu generaciju nemoguće za sledeću je normalo“…

Predsednik mobilnih komunikacija Samsung kompanije DJ Koh otvorio je ovogodišnji Samsung Galaxy Unpacked šou u Njujorku ovom porukom, uz ovacije publike (naravno).

Bila je ovo izazovna godina za Samsung. Puna vrednih lekcija, teških odluka i novog početka. Ipak, danas ne slavimo samo lansiranje velikog telefona, nego i da proslavimo stvaranje sveta koji više nije „u kutiji“, koji je otvoren i stvara nova iskustva“, rekao je DJ Koh

Naša je misija, još od 1988. godine, od našeg prvog mobilnog telefona, da napravimo ne samo telefon koji je lep i koji volite, nego i da stvorimo bolji svet za sve nas“. Direktor mobilne divizije najjače smartfon kompanije trenutno je ponovio da su izuzetno posvećeni kvalitetu i bezbednosti telefona, ali i naglasio da je ovo era novog dizajna telefona - bez ivica, bez granica i najavio telefon koji će biti centar našeg povezanog, boljeg sveta.

Samsung Galaxy S8 je otelotvorenje naše posvećenosti dizajnu, inovacijama i mobilnim komunikacijama koje nas spajaju bez granica.

DJ Koh je posebno istakao skener otiska prsta, IRIS skener, novi način prepoznavanja lica, neverovatnu kameru, novi tip baterije, Bixby i rekao da je to samo početak Galaxy smartfon priče koja će imati mnogo više od povezanog softvera i servisa, uključujući Gear VR i Gear 360 kameru za virtuelnu realnost i slike u svih 360 stepeni.

"Moramo da se zahvalimo Google kompaniji, koja nas je podržavala u svemu ovome i zahvaljujući saradnji s tom kompanijom napravili smo ovaj telefon ovakvim kakav jeste - pomera granice i menja svet mobilnih komunikacija u potpunosti, daje nam nove mogućnosti", zaključio je Koh i rekao: "Ovo je vaše putovanje, ne samo naše. Hvala vam na podršci, strasti koju pokazujete i neverovatnim rečima upućenim tokom najtežeg perioda - čista ljubav".

Izvor: MONDO portal/Samsung

Ekran bez kraja

Infinity Display“ je ime novog ekrana iz očiglednih razloga. Nema ivica, nema zaustavljanja, sa najvećim „udelom“ ekrana u ukupnoj prednjoj površini na telefonu ikad. Oba telefona su sa zakrivljenim ekranom, ali različitih dimenzija - 5.8 i 6.2 inča. Ipak, telefoni nisu preveliki, Samsung je uspeo da metal i staklo stopi tako da telefon bude lak za korišćenje jednom rukom. Svaka komponenta je smanjena, dok je ekran povećan. Tamo gde su bile ivice - sad je ekran. Takođe, 2.960 x 1.440 piksela rezolucija omogućava više slobode za korišćenje više aplikacija odjednom, kao i za vrhunsko uživanje u gledanju Netflix ili YouTube sadržaja.

Infinity Display je opremljen Mobile HDR Premium opcijom, koja omogućava jasnije boje, koje su istovremeno izražajnije i jače.

Galaxy S8 i Galaxy S8+ biće dostupni u ljubičastoj, plavoj, crnoj, zlatnoj i srebrnoj/sivoj boji (neke nove se verovatno pridružuju kasnije, kao i uvek).

Više snage, ali i više sigurnosti

Da bi Samsung Galaxy S8 i Galaxy S8+ „izgurali“ ovako snažan i zahtevan ekran, dobili su Samsung Exynos čipset, sa procesorom izrađenom u 10 nanometarskom procesu, koji omogućava da procesor troši manje struje i isporučuje više snage. Tu je IP68 vodootporni standard, bežično punjenje, baterije od 3.000 mAh i 3.500 mAh napravljene u novom sistemu i testirane u potpuno novom okruženju.

Kompleksne lozinke zameniće IRIS skener očiju, skener otiska prsta i potpuno novi biometrički sistem prepoznavanja lica korisnika, koje mapira 3D mapu lica i otključava telefon nakon što detektuje da ste to zaista vi. Ovaj način je brz, pouzdan i nemoguće ga je prevariti.

Samsung i Harman zajedno za bolji zvuk

Samsung će u Evropi, pa i u Srbiji, biti dostupan od 28. aprila, zajedno sa Harman potpisanim slušalicama, koje će se nalaziti u kutiji s telefonom i brzim punjačem. Svi oni koje budu želeli ovakve slušalice biće u prilici da ih kupe posebno, za 99 evra.

Pogledajte slike Samsung Galaxy S8 telefona:

Samsung Galaxy S8 specifikacije:

- Ekran: 5.8 inča (14.75 centimetara), Super AMOLED (2.960 X 1.440 piksela), 570 ppi, Corning Gorilla Glass 5 zaštita, 3D Touch opcija, Always-on prisutan
- Čipset: Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 ili Exynos 8895
- RAM: 4 GB (6 GB samo za tržište Kine)
- Interna memorija: 64/128 GB
- Kamera: 12 MPx f/1.7, OIS opcija, LED blic, HDR, hibridni fokus, 4K video…
- Selfi kamera: 8 MPx, f/1.7, dual video, Auto HDR
- Baterija: 3.000 mAh
- Veličina: 148 x 68 x 8 milimetara
- Težina: 151 grama
- Operativni sistem: Android 7.0 Nougat
- Veze: NFC, Samsung Pay (Visa, MasterCard), GPS, GPS-A, Glonass, LTE 4G, 3G, GSM, 3.5 mm audio (24-bit/192 kHz), Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot, Bluetooth v4.2, A2DP, LE, aptX, USB Type-C + microUSB konvertor u paketu, USB Host
- Ostalo: IP68, microSD slot, Samsung Pay, Corning Gorilla Glass 4, skener otiska prsta, skener lica i IRIS skener očiju, AKG slušalice u paketu...

Samsung Galaxy S8+ specifikacije:

- Ekran: 6.2 inča (15.75 centimetara), Super AMOLED (2.960 X 1.440 piksela), 530 ppi, Corning Gorilla Glass 5 zaštita, 3D Touch opcija, Always-on prisutan
- Čipset: Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 ili Exynos 8895
- RAM: 4 GB (6 GB samo za tržište Kine)
- Interna memorija: 64/128 GB
- Kamera: 12 MPx f/1.7, OIS opcija, LED blic, HDR, hibridni fokus, 4K video…
- Selfi kamera: 8 MPx, f/1.7, dual video, Auto HDR
- Baterija: 3.500 mAh
- Veličina: 159 x 73 x 8.1 milimetar
- Težina: 173 grama
- Operativni sistem: Android 7.0 Nougat
- Veze: NFC, Samsung Pay (Visa, MasterCard), GPS, GPS-A, Glonass, LTE 4G, 3G, GSM, 3.5 mm audio (24-bit/192 kHz), Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot, Bluetooth v4.2, A2DP, LE, aptX, USB Type-C + microUSB konvertor u paketu, USB Host
- Ostalo: IP68, microSD slot, Samsung Pay, Corning Gorilla Glass 4, skener otiska prsta, skener lica i IRIS skener očiju, AKG slušalice u paketu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS