• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boris Kovaček na Play Media Day 02

Autor mondo.ba

Ovogodišnji Play Media Day 02 neće zaobići ni temu event managementa, kao jednu od veoma bitnih za agencije koje se bave i ovim segmentom promocije vlastitih, ali i projekata klijenata sa kojima sarađuju.

Boris Kovaček, regionalni stručnjak iz ove oblasti, direktor i suvlasnik agencije Pepermint iz Zagreba, predstaviće temu  “Ko je projekt manager?”.

Boris će 19. maja na tvrđavi Kastel predstaviti različite oblike organizacijske strukture, kao i specifičnosti projektnog managementa. On će na primjeru veoma uspješnog Weekend Media Festivala pojasniti kako nastaje jedan veliki projekat, odnosno događaj o kojem priča cijeli region.

Boris Kovaček je trenutno zadužen za vođenje projekata i poslovanje agencije Pepermint iz Zagreba. Od samog početka Boris je zadužen za osmišljavanje i vođenje svih segmenata organizacije regionalnog komunikacijskog događaja Weekend Media Festival, koji ove godine proslavlja 10 godina postojanja.

Takođe, bio je direktor Terraneo festivala, koji je okupljao preko 30.000 posjetilaca i preko 100 internacionalnih bendova u 3 dana festivala, što je pozicioniralo Terraneo među najposjećenije regionalne festivale. Radio je i kao supervizor i producent svih najvažnijih projekata agencije Da!, koja je u to vrijeme bila članica Digitel grupe, a bio je odgovoran i za redovno poslovanje agencije, razvoj novih projekata i nova tržišta.

Preko 20 domaćih, regionalnih i svjetskih stručnjaka iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću, digitalne promocije, event managementa i medija pružiće posjetiocima kvalitetnu edukaciju. Zanimljiv muzički program u Party zoni, kao i Adrenalin Play Media Day će dodatno upotpuniti događaj i pružiti svima odličnu zabavu i druženje.

Vizuelni identitet regionalnog događaja Play Media Day 02 prati glavnu poruku: „Komunikacija je beskonačna“. Kotizacije su dostupne putem stranice www.playmediaday.com, a detaljna uputstva o načinu uplate svi zainteresovani će dobiti nakon što obave proces registracije. Ne propustite jedinstven spoj edukacije i odlične zabave!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS