• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitja Jereb na Play Media Day 02

Autor mondo.ba

Program Play Media Day 02 upotpuniće i predavanje Mitje Jereba, eksperta za digitalno komuniciranje iz Slovenije.

Tema “Kampanja ili platforma? Koji način za digitalnu promociju ima više smisla?” će dati odgovore koji oblik komuniciranja je isplativiji i efektniji.

Digitalno komuniciranje podrazumijeva svakodnevne promjene i edukaciju. Kako smanjiti stres obavljanja poslova community managera i koji pravac izabrati kada su u pitanju digitalni kanali? Kako doći do pravih odgovora i rješenja, da li razmišljati kampanjski ili ulagati u platformu? Mitja će predstaviti razlike između digitalnih kampanja i digitalnih platformi,  trendove u digitalnom marketingu,  izbor najsavremenijih marketing pristupa na digitalnim platformama, ključne korake u kreativnom procesu digitalne agencije, kao i izbor primjera iz prakse.

Mitja Jereb trenutno obavlja funkciju direktora za strategije u digitalnoj agenciji Renderspace, koja je dio Pristop grupacije, najveće regionalne marketinške agencije iz Slovenije. On ima preko 15 godina iskustva u oblasti digitalnog marketinga, razvoja biznis modela i upravljanju brendovima u svrhu promocije na internetu.  Pet godina je bio direktor programa događaja iz oblasti digitalnog komuniciranja, Diggit u Sloveniji, dok je sedam godina bio član MOSS-a, izvršnog odbora, za nacionalno online mjerenje, kao i IAB Slovenija, ali i član žirija više nagrada iz oblasti marketinga. Agencija Renderspace, u kojoj je trenutno zaposlen, sarađuje sa vodećim kompanijama iz Slovenije i regije, kao što su Telekom Slovenije, NLB, Atlantic Grupa, Petrol, Podravka, Triglav, Tom Tailor, Peugeot, Novomatic i drugi.

Za sve institucije, kompanije i agencije, do 19. aprila je dostupna posebna ponuda kupovine kotizacija “3+1 GRATIS”, koja će pružiti mogućnost dolaska većeg broja zaposlenih. Kotizacije, kao i sve informacije o predavačima i programu možete pronaći na www.playmediaday.com Play Media Day 02 se održava 19. maja na tvrđavi Kastel, a okuplja preko 20 domaćih, regionalnih i svjetskih predavača iz oblasti marketinga, digitalne promocije, medija i odnosa s javnošću. Ne propustite idealan spoj kvalitetne edukacije i odlične zabave!

Na Play Media Day 02 dolaze...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS