• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galaxy S8 i LG G6 dobijaju konkurenciju!

Autor mondo.rs

HTC U 11, ako je verovati slici, biće neobičan, moćan telefon, koji mnogi (možda) čekaju.

 Galaxy S8 i LG G6 dobijaju konkurenciju! Izvor: MONDO portal/HTC/PhoneArena.com

Ako su vam današnji telefoni dosadni i neinventivni i tražite nešto drugačije, onda će to svakako biti HTC U 11. Imaće HTC Edge Sense interfejs za kontrolisanje telefona, koji omogućava da se telefonom upravlja stiskanjem i skrolovanjem putem ivica. Takođe, stakleni dizajn sa metalom dobija IP67 potvrdu za vodootpornost, ali i Gorilla Glass 5 zaštitu.

Unutra je Snapdragon 835 sa Adreno 540 grafikom i 4 GB RAM uz 64 GB memorije sa microSD slotom. Naravno, tu su i sjajne audio performanse, po kojima je HTC poznat - BoomSound zvučnici, Hi-Res zvuk, 3D snimanje zvuka, kao i USonic tehnologija sa aktivnom opcijom suzbijanja buke.

I kamere će biti vanserijske, prednja f/2.0 rezolucije čak 16 megapiksela sa panorama selfijem, kao i f/1.7 zadnja kamera rezolucije 12 megapiksela sa UltraPixel tehnologijom treće generacije i ultrabrzim autofokusom. Tu je i OIS funkcija, naravno. Telefon će biti Dual SIM sa dve Nano SIM kartice, kao i skenerom otiska prsta.

Ono što je razočaranje, u svakom slučaju, jeste baterija od 3.000 mAh, a za utehu je tu Qualcomm Quick Charge 3.0 funkcija. Telefon ima ekran dijagonale 5.5 inča (oko 14 centimetara) QHD rezolucije (2.560 x 1.440 piksela).

HTC će U 11 predstaviti 16. maja, a u junu će najjačim telefonima trenutno, Galaxy-ju S8 i LG-ju G6, potencijalnu pretnju predstavljati i najjači Sony Xperia telefon dosad - XZ Premium.

HTC Squeeze the Brilliant U
Izvor: HTC.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS