• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve što znamo o telefonu koji će biti "hit" leta

Autor mondo.rs

Posle nekoliko objava procurelih informacija i glasina, specifikacije OnePlus 5 telefona postaju sve jasnije, i otkrivaju da nas očekuje jedan moćan a pristupačan telefon.

 Sve što znamo o telefonu koji će biti "hit" leta Izvor: Promo/OnePlus

Kineski proizvođač OnePlus je u poslednjih nekoliko godina proizveo solidan broj moćnih telefona, tako da nije iznenađujuće što OnePus 5, njihov sledeći flagship model stvara toliku količinu uzbuđenja. A gde je uzbuđenje tu su i glasine, te poslednja tura donosi i nove informacije.

Nedavna objava iz Kumamoto Technologies navodno otkriva neke od najbitnijih specifikacija za uređaj. Neke od informacija se podudaraju sa prethodnim glasinama, te ćemo vrlo verovatno videti vertikalno postavljenu duplu pozadinsku kameru na OnePlus 5, prenosi phoneArena.

Do sada su se svi složili da će Snapdragon 835 biti prisutan na ovom telefonu, ali bilo je debate oko toga koliko će RAM memorije imati. Neke od ranijih glasina su predviđale da će OnePlus 5 imati ogromnih 8 GB RAM-a, ali najnovija objava ipak indicira da je reč o 6 GB, što je i dalje prilično impresivno. Senzor otiska prsta će najverovatnije ostati na na prednjoj strani, dok se interna memorija očekuje veličine 128 GB. Kasnije varijante sa 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije se ne isključuju.

Sada prelazimo na najsvežije informacije. Prva je baterija, od 3.600 mAh koja bi trebala da se puni 25 odsto brže od prethodnog OnePlus telefona. Ako ste očekivali neke informacije o 3.5 mm ulazu, bićete razočarani, jer još uvek nema potvrde da li će ga biti na telefonu ili ne.

Kao i sa svim glasinama, i ovu treba uzeti sa dozom rezerve, mada sve objave o ovom telefonu najavljuju da će ovo biti jedan veoma jak telefon za ovu godinu. Pošto će najverovatnije koštati mnogo manje od Galaxy S8 ili dolazećeg iPhone-a, prilično smo sigurni da će kineski proizvođač imati veoma uspešnu godinu.

Šta, na osnovu ovih informacija, mislite o ovom telefonu? Da li biste ga kupili?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS