• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vreme je da se načne Oreo!

Autor mondo.rs

Google je ugasio Android Nougat beta testiranje, kao deo pripreme za početak beta testiranja novog Android O operativnog sistema, koje treba da krene za vreme Google I/O konferencije.

Približavamo se predstavljanju Android O operativnog sistema. Google je ugasio Android Nougat beta program koji je dopuštao pretplatnicima da dobiju rani pristup novoj verziji Android Nougat OS-a. Android O, koji će se najverovatnije zvati Android Oreo, biće najverovatnije prikazan između 17. i 19. maja tokom Google I/O. Svako ko još uvek koristi Nougat beta program bi trebao da automatski dobije poslednju javno izdatu verziju ovog sistema.

Što se programera tiče, Android O Developer Preview je zvanično počeo 21. marta, a završiće se negde u trećoj četvrtini godine, kada bi proizvođači telefona trebali da dobiju finalnu verziju operativnog sistema. Programeri koji su članovi preview programa su trenutno u „Preview 1“ fazi, što znači da imaju pristup alfa verziji Oreo sistema. Developer Preview 1 je namenjen programerima a ne korisnicima i može se instalirati samo na određene uređaje.

Prva beta verzija Android O će biti dostupna u toku Google I/O konferencije. Kada dodje pravo vreme, oni koji su zainteresovani da se pridruže Android O beta programu će moći da se prijave da primaju ove verzije novog Android sistema preko OTA ažuriranja. Samo imajte na umu da, pošto su to beta verzije, verovatno će biti nekih problema koje treba ispeglati.

Uređaji koji će biti podržani na testu uključuju:

  • Nexus 5X
  • Nexus 6P
  • Nexus Player
  • Pixel
  • Pixel XL
  • Pixel C

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS