• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je važno da budete dio Play Media Day 02

Autor mondo.ba

Ostalo je još samo 10 dana do regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day 02, koji će se održati 19. maja na tvrđavi Kastel u Banjaluci. Šta nas sve očekuje? Pogledajte i promotivni video za ovaj događaj.

"Preko 20 svjetskih i regionalnih predavača i panelista, na tri odvojena konferencijska prostora, predstaviće najnovije trendove iz oblasti kreativne industrije, marketinga, odnosa s javnoću, digitalne promocije i medija. Predstavnici mnogobrojnih uspješnih regionalnih kompanija, agencija i medija dolazi u grad na Vrbasu! Obezbijedite svoju kotizaciju na vrijeme" poručuju organizatori.

Regionalni gosti i predavači u Banjaluku stižu već 18. maja, kada će se na tvrđavi Kastel sa početkom od 20 sati održati i Party dobrodošlice, na kojem će se predstaviti DJ duo Shivoos. Konferencijski program počinje 19. maja već od 9:30 i traje do 17:00 sati, a nakon toga je predviđen medijski panel sa regionalnim eminentnim medijskim imenima. Nakon cjelodnevne edukacije, tokom večernjih sati učesnike očekuje bogat muzički program, koji počinje u 20 sati. Prisutne posjetioce će zabavljati Laka sa bendom, kao i bend Sopot, dok će atmosferu dodatno upotpuniti i DJ Miloš Stankić.

Play
Izvor: YouTube

Pored kvalitetnog edukativnog i muzičkog programa, prisutni će uživati i u mnogobrojnim dodatnim sadržajima, koji će biti dio događaja. Avon planeta, Jelen Music Show kutak, E-info foto kabina, Jager i Jack Daniel’s zone za odmor, Franck kafe kutak, Auto kuća Union zona, Atv i Funky Guerilla, kao i Manja kutak upotpuniće predah između predavanja.   

Priliku da se podijele utisci sa predavanja i doživi Banjaluka iz drugog ugla, pružiće Adrenalin Play Media Day avantura u prirodi. Svi zainteresovani posjetioci 20. maja će uživati u čarima raftinga, pogledu na kanjon rijeke Vrbas, ali i u obilasku slapova Švrakave, Etnološkog muzeja “Ljubačke doline” sa preko 5000 eksponata, kao i ručku u prirodi.

Informacije o svim predavačima i panelistima, lokaciji događaja i kotizacijama sa 30% popusta dostupne su na www.playmediaday.com, dok program Adrenalin Play Media Day 02 možete pronaći na http://playmediaday.com/adrenalin

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS