• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi torent sajt: Nema reklama, poštuje privatnost

Autor mondo.rs

Skytorrents je novi torent sajt, koji ne koristi reklame i ne zahteva registraciju.

 Novi torent sajt: Nema reklama, poštuje privatnost Izvor: YouTube/MONDO portal

Od prošle godine je skinut skoro svaki torent sajt sa interneta, zbog ovog ili onog zakona kojeg je prekršio. Torent sajtovi su uvek donosili besplatan sadržaj koji često krši autorska prava. Međutim, ti sajtovi imaju još nešto zajedničko.

To nešto su pop-up reklame, koje generišu zaradu za torent sajtove i često su im jedini izvor prihoda, ali i veoma iritiraju korisnike. Međutim, Skytorrents je jedan od takvih sajtova koji obećava da će servirati torente korisnicima bez prikazivanja reklama.

Skytorrents sajt se pojavio pre nekoliko meseci i služi korisnicima tako što se održava bez reklama i obećava da će poštovati privatnost korisnika, prenosi techviral.

"Ovo je čist pretraživač torenata, bez reklama, fokusiran na privatnost. Kao Google/Yahoo, samo za torente (za sada). Ovaj projekat je još uvek pod teškim razvojem. Povratne informacije su dobrodošle, molimo prijavite sve probleme i bagove." Poručuju Skytorrents.

U razgovoru sa TorrentFreak sajtom, Skytorrents operator je rekao "Sajt će nastaviti da bude bez reklama ili će se ugasiti. Kada nam fondovi presuše, prećemo na donacije." Pošto je privatnost velika stavka, Skytorrents korisnici neće morati da naprave naloge da bi pristupili torentima na sajtu.

Skytorrents sajt takođe ne koristi JavaScript. Korišćenje CDN-a, moderatora, "kolačića" i slično se takođe ne praktikuje. TorrentFreak izveštaji takođe kažu "da postoji poseban alat koji potvrđuje da su torenti legitimni. Iako 99 odsto običnih torenata već jesu bez spama, ti legitimni torenti su bliže 100 odsto"

Trenutno ima 12.645.486 torenata izlistanih. Šta vi mislite o ovom novom sajtu?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS