• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li biste dali 650 evra za ovaj telefon?!

Autor mondo.rs

OnePlus 5 stiže u junu ili julu, biće neverovatno moćan, ali i skup, što je najveća razlika od svih dosadašnjih OnePlus modela.

 Da li biste dali 650 evra za ovaj telefon?! Izvor: MONDO portal / OnePlus / AndroidAuthority.com

OnePlus 3 je bio sjajan. OnePlus 3T je bio neverovatan. OnePlus 4 nikad nećemo upoznati, a OnePlus 5 biće fantastičan, ali daleko skuplji od svih ovih telefona, saznaje AndroidAuthority, koji je doneo i prvu sliku OnePlus 5.

Prema tom izvoru Dual Camera, 8 GB RAM, Snapdragon 835 i QHD ekran, za koje se „sumnja“ da će biti u kućištu telefona, nisu jeftini i cena telefona, plus pouzdanje koje OnePlus dobija širom sveta, podigli su lestvicu za OnePlus 5 na 650 evra.

Da, dobro ste pročitali - 650 evra za OnePlus 5. Da li je to previše ili ne, ostavljamo vama da odlučite, mi se vraćamo na fotku.

Prema objašnjenju GSMArena portala ovo nije konačan dizajn i neko je nekako uspeo da prokrijumčari sliku u razvojnoj fazi telefona, kad je pravljeno dosta koncept modela koji se koriste samo za odabir konačnog dizajna i izrade. Ipak, Dual Camera će ostati, samo da vidimo u kojoj varijanti - ovoj kao na slici ili položenoj, kao što ih ima iPhone.

OnePlus 5 osvojio je 1.963 na Single-Core i čak 6.687 bodova na Multi-Core merenju, ima Android 7.1.1 sistem, koji je presvučen OnePlus Oxygen OS-om.

Odranije znamo o OnePlus 5:

Tu su po dve kamere spreda i pozadi, keramičko kućište (delom) koje će biti ispolirano, matirano, otporno na grebanje, ali i potpuno novi način upravljanja pomoću slajdera sa desne strane telefona. Keramika će biti sa zadnje strane, oko kamere, dok će ostatak biti napravljen od metala iz jednog komada, sa velikim spikerfon zvučnikom s donje strane. Tu je i 3.5 mm audio ulaz/izlaz (ne brinite), kao i sad već uobičajeni USB Type-C priključak. Ovaj keramički deo, osim što će izgledati „fensi“, izdržljiviji je od stakla (koje ima Google Pixel linija telefona) i omogućava bolji prijem signala, a ispod njega će biti i NFC veza.

Slajder taster će moći da utiša telefon, omogući pregled obaveštenja, sudeći po onome što je GSMArena objavila, a verujemo da će OnePlus ubaciti još neku opciju do premijere telefona, koja je zakazana za nekoliko nedelja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS