• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo još niste videli: Najluđe mesto za gejming!

Autor mondo.rs

Koje je najuzbudljivije mesto da se igra video igra na Nintendo Switch konzoli? Nekoliko mladih ljudi iz Rusije će nam pokazaće šta oni misle gde je gejmerski adrenalin najjači.

 Ovo još niste videli: Najluđe mesto za gejming! Izvor: Promo/Nintendo

Lepota Nintendo Switch konzole je u tome da je možete koristiti kod kuće prikačenu na TV ili je poneti sa sobom gde god da idete. Ta raznovrsnost konzole je veliki deo njenog šarma, i razlog zašto je toliko popularna širom sveta.

Dok je većina igrača zadovoljna da igra svoj Switch u avionu ili vozu, ruski YouTube kanal Юзя je učinio nešto ludo i poneo svoju konzolu na skok sa padobranom. U video snimku prikazuju razna mesta za igranje na Switch-u, na krovu, u vozu, u parku. Ali nšta nije toliko uzbudljivo kao paraglajding u Zelda: Breath of the Wild dok padaš sa ogromne visine na zemlju.

Banana Switch
Izvor: Юзя

Nintendo je pustio seriju reklama za vreme lansiranja Switch-a, sa ciljem da prikaže prenosivost konzole. Ovaj fan-made video, međutim, je bolji nego bilo šta što smo do sada videli iz Nintenda. Ovo je ogroman bonus za japansku firmu, koji dovodi Switch na nove visine, čak i bukvalno, i sve to uz zvukove iz Donkey Kong-a, prenosi Technobuffalo.

Šarm ove konzole je taj, da je u stanju da vam omogući iskustvo igranja kućne konzole skoro svugde na svetu. Šta mislite, koje je najluđe mesto za gejming? Gde biste vi igrali Switch?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS