• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIFA 18: Otkrivamo zvezdu omota i igre (VIDEO)

Autor mondo.rs

Mesi je završio svoju „karijeru“ kao zaštitno lice FIFA igre još 2015, a njegovo mesto preuzeo je najbolji fudbaler sveta!

 FIFA 18: Otkrivamo zvezdu omota i igre (VIDEO) Izvor: Promo/EA

Kristijano Ronaldo je novo promotivno lice Electronic Arts FIFA igre (pa-pa Mesi...dobro, otišao je Mesi još prošle godine, ali ne mari da ga pozdravimo još jednom) i prvi naslov koji će „krasiti“ njegov lik biće FIFA 18. „Zaista mi je zadovoljstvo što sam na FIFA 18 omotu“, izjavio je Ronaldo i dodao: „Osećaj je neverovatan i hvala svima koji su me izabrali“.

FIFA 18 Ronaldo Edition pretprodaja omogućena je za PlayStation 4, Xbox One i PC, a svi koji igru naruče u tom periodu dobiće do 60 evra, odnosno dolara „in-game“ bonusa:

- 20 džambo premijum zlatnih paketa
- 8 posebno dizajniranih FIFA Ultimate Team dodataka
- pristup „soundtrack-u“ igre i
- Kristijana Ronalda kao pozajmicu za pet FUT mečeva.

U prodaji će biti i verzija ICON Edition, koja će kupcima omogućiti da igru igraju tri dana pre svih drugih igrača, dok će Ronaldo Edition to omogućiti „samo“ jedan dan ranije. Svi korisnici EA Access ili Origin Access naloga imaće na raspolaganju mogućnost da odigraju do 10 sati FIFA 18 igre kao "trial" period, pre naručivanja.

Igra će se u prodaji pojaviti 29. septembra, a više detalja i premijerno prikazivanje gejmpleja očekujemo 10. juna, kako nam je EA potvrdio. Ono što odmah možemo da vam kažemo jeste da će FIFA 18 izaći za PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One i Nintendo Switch, ali poslednja sa spiska neće imati Frostbite engine i neće sadržati „Journey kampanju“, koja se vraća na ostale konzole i PC.

FIFA 18 TRAILER RONALDO
Izvor: EA Sports FIFA.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS