• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Tesla u bizarnoj igri protiv Nacista

Autor mondo.rs

I ne samo protiv Nacista, nego i protiv pečuraka…

Eon Break - Steam Trailer
Izvor: Glad Rock.

Eon Break, naslov nezavisnog razvojnog studija Glad Rock, se finansira preko Kickstarter sajta. Ovo je igra u kojoj Nikola Tesla, najveći naučnik svih vremena i glavni lik igre, putuje kroz vreme i bori se protiv Nacista i pečuraka.

Radnja igre se dešava u alternativnoj 1943. godini, nakon smrti Tesle, ali studio nije otkrio više detalja. Eon Break sadrži veliki broj neprijatelja, koji su unikatni i po mehanici i po izgledu. Dizajneri su želeli da izgled igre što bolje uklope u kazivanje priče. “Objekti i neprijatelji vam daju nagoveštaje o prethodnim događajima, i dizajn lokacije upotpunjava rupe u zapletu, tako da ne morate gledati priču, možete je živeti”, rekli su iz studija.

Nikola Tesla predvideo pametni telefon?

Kickstarter kampanja je počela 9. juna i trajaće do 13. jula. Projekat će biti finansiran samo ako se sakupi potrebnih 50.000 dolara. U momentu pisanja, igru je podržalo 79 finansijera sa ukupno inkasiranih 5.800 dolara dolara.

Ako ste fan Nikole Tesle u bizarnom okruženju i još bizarnijoj tematici i uložite 10 dolara dobijate kompletnu igru, a što je veća vaša velikodušnost, veći je i broj pogodnosti koje dobijate. Ako želite više detalja ili da eventualno podržite ovaj projekat, skoknite na Kickstarter stranicu.

Pogledajte slike i GIF-ove igre:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS