• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook konačno uvodi opciju koju smo želeli!

Autor mondo.rs

Najveća društvena mreža zaustaviće korisnike koji non-stop nešto objavljuju na News Feed-u, tako što će sakrivati njihove objave.

 Facebook konačno uvodi opciju koju smo želeli! Izvor: MONDO portal

Facebook je najavio da će sakrivati objave korisnika koji „spamuju“ News Feed svojih prijatelja na toj društvenoj mreži, kao deo borbe protiv „klikbejta“, lažnih i netačnih vesti, objavio je britanski The Independent. Ovo je, kaže Facebook u objavi na toj mreži, još jedan način borbe protiv sadržaja i linkova niskog kvaliteta.

Kompanija Facebook se na ovaj korak odlučila nakon što je sprovela istraživanje u kojem je zaključeno da ljudi imaju sve manje strpljenja za korisnike koji non-stop nešto objavljuju i dele linkove tokom celog dana. Tom studijom utvrđeno je da su korisnici koji su delili previše sadržaja tokom dana uglavnom odgovorni i za deljenje linkova čiji sadržaj nije kvalitetan.

Iz najveće društvene mreže objašnjavaju da će skrivanje sadržaja podrazumevati skrivanje linkova od opisanih osoba, ali neće uticati na podeljene video sadržaje, stranice, fotografije, prijavljivanja na mestima („check in“) i objave bez linkova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS