• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

iPhone 8 „počistio“ sve Androide!

Autor mondo.rs

Još se nije ni pojavio, a iPhone 8 je već „krunisan“ kao telefon najbrži među svim telefonima.

BGR portal ne štedi reči hvale kad je u pitanju novi iPhone 8, o kojem se još uvek ništa ne praktično i ne zna pouzdano. Ipak, neko je, izgleda, propustio novi model kroz GeekBench aplikaciju ili je, makar, došao da rezultate merenja koje je izvršila kompanija Apple.

U svakom slučaju, iPhone se, nakon što je nedavno izgubio krunu najbržeg na svetu (i to od autsajdera) vraća na čelo najboljeg telefona po performansama, pobeđujući svaki iPhone, ali i svaki Android uređaj dosad izdat.

Twitter nalog Ice Universe, koji je i ranije objavljivao slične stvari i pogađao, ovog puta predstavio je rezultate merenja performansi iPhone 8 uređaja i novog Apple A11 čipa, koji će se u njemu naći. Prema tim merenjima iPhone 8 ima ozbiljan pomak unapred kad su performanse u pitanju u odnosu na starije iPhone modele.

Na GeekBench 4 testu iPhone 8 postigao je u Single Core merenju između 4.300 i 4.600 bodova, dok je na Multi Core testu postigao neverovatnih 7.000 do 8.500 bodova. Iako rezultati variraju značajno, jasno je da iPhone 8 lako pobeđuje bilo kog Android konkurenta u oba testa, a neprikosnoven je i među svim iPhone telefonima.

Naravno, ove rezultate bi trebalo uzeti sa dozom rezerve, jer je iPhone 8 još uvek daleko, a šuška se da će biti predstavljen u septembru, oktobru ili možda čak i u novembru. U svakom slučaju, ako su istiniti, ovi rezultati obećavaju…

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS