• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je najjeftiniji Nokia smartfon (FOTO)

Autor mondo.rs

Šuška se o ceni ispod 100 evra, što znači da od opcija ne bi bilo realno očekivati previše. Da li je zaista tako…

Ako želite Nokiji da date novu šansu, prvi put kupujete smartfon i džep ili dva duboki su oko 100 evra, onda bi Nokia 2, koja će uskoro biti najavljena, mogla da bude pravi izbor. Iako ništa nije zvanično, definitivno je da HMD Global (kuća Nokia telefona), sprema najjeftiniji Nokia 2 model, koji je prošao regulatorna tela SAD i Kine.

Nokia 2 će imati 720p ekran (što je HD rezolucija ili 1.280 x 720 piksela), dijagonalu do pet inča (oko 12.7 centimetara), plastično kućište i kameru osnovne funkcionalnosti, uz blic sa zadnje strane. Za glavnu kameru se priča da ima AF, dok ga prednja nema. Unutra je smešten Qualcomm Snapdragon 212 čipset, dakle, osnovna, ali „potpisana“ ponuda, uz 1 GB RAM. Interna memorija je osam giga, ali se iskreno nadamo da to nije istina, jer će i za osnovnu upotrebu to biti vrlo brzo malo (makar 16 da Nokia stavi bilo bi sjajno).

Telefon ima Bluetooth, Wi-Fi b/g/n samo 2.4 GHz frekvencije, kao i 3G i 4G, što je sasvim u redu za uređaj, koji bi nezvanično trebalo da košta manje od 100 evra.

Nokia 2 bi mogla da bude najavljena već 16. oktobra u Londonu, zajedno sa najjačim Nokia telefonom za ovu sezonu, Nokia 8 modelom. Budite zato s nama redovno, reći ćemo vam sve detalje ubrzo - pratite nas!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS