• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"SQL Saturday“ konferencija u Banjaluci

Autor mondo.ba

Interesantan događaj u našem gradu u subotu, 9. septembra.

Banja Luka će 9. septembra 2017. godine prvi put biti domaćin jednodnevne stručne konferencije pod nazivom "SQL Saturday“, koja je namjenjena svim zainteresovanim za Microsoftovu platformu, odnosno za SQL Server, Power BI, Azure, Reporting services i tome slično.

Organizator konferencije je nosilac licence za "SQL Saturday“, organizacija PASS iz Čikaga, uz podršku lokalnog partnera, odnosno Udruženja za edukaciju u oblasti informacionih tehnologija ITEA, koja okuplja studente, inženjere i sve one, koji žele da učestvuju u razvoju IT zajednice u Banjaluci i Republici Srpskoj.

Konferencija će biti održana u Tehnološkom centru „Lanaco“, a predavanja će održati sertifikovani Microsoft predavači iz SAD, Velike Britanije, Austrije, Slovenije, Srbije i BiH.

"SQL Saturday“ već godinama unazad redovno se održava u gotovo svim većim evropskim gradovima, kao i u Sjedinjenim Američkim Državama, te je sama činjenica da je Banja Luka uvrštena na listu gradova domaćina jednog ovakvog okupljanja, veliki korak naprijed u razvoju IT zajednice, kako u Republici Srpskoj, tako i u BiH.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS