• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apple menja sve(t): Danas stiže iPhone X!

Autor mondo.rs

Hteo neko to da prizna ili ne - svaki novi iPhone pravi (r)evoluciju na tržištu. Tako će biti i večeras od 19 sati, zato budite s nama!

Svet će večeras ponovo zastati za momenat, jer će Apple predstaviti najmanje tri nova iPhone telefona:

- iPhone X (koji se dosad „zvao“ iPhone 8)
- iPhone 8 (koji se dosad „zvao“ iPhone 7S) i
- iPhone 8 Plus (koji se dosad „zvao“ iPhone 7S Plus). 

Moguće je da ćemo upoznati i iPhone SE naslednika, novu generaciju iPod Touch multimedijalnog plejera, novi Apple 4K TV, Apple Watch nove generacije, kao i još neke nove uređaje ili servise, ali sve to je još uvek u domenu nagađanja i izvesni su samo gore nabrojani telefoni.

Apple će prvi put održati premijeru u Stiv Džobs teatru, koji je deo novog sajber kompleksa, u koji se seli Apple kompanija, a čija je vrednost procenjena na najmanje pet milijardi dolara!

iPhone X je slavljenički model kompanije Apple, kojim će biti obeležena decenija postojanja verovatno najprodavanijeg modela telefona na svetu. Novi iPhone X biće prvi Apple uređaj sa OLED ekranom visoke rezolucije od ivice do ivice (možda 2K ili 4K), podržavaće bežično punjenje, imaće novi sistem prepoznavanja lica, kojim će se vršiti i mobilno plaćanje, ali neće imati Apple Touch ID. Zanimljivo je i to što će ovo biti novi model (nakon iPhone 4/4S - hvala "Ja ko drugi" na ispravci), koji ima „sendvič“ dizajn - staklo, metalan ram, staklo, po kojem su poznati i neki Android telefoni.

S druge strane sledeća dva modela, iPhone 8 i iPhone 8 Plus, biće samo evolutivni korak u odnosu na iPhone 7 i iPhone 7 Plus i ne očekuju se velike razlike.

Sva tri modela trebalo bi da dođu sa iOS 11 odmah iz kutije, novim A11 čipsetom, a početna cena za iPhone X model biće hiljadu evra. Takođe, očekujemo da će iPhone 8 i iPhone 8 Plus imati slične cene koje su imali prethodnici u vreme najave, ali sa povećanim memorijskim kapacitetom.

I to je to što smo imali da vam kažemo u ovom trenutku. Očekujemo puno toga, zato nemojte da propustite da iz prve ruke saznate sve što vas zanima + spremili smo sjajno „grupno“ iznenađenje - budite s nama od 19 sati!

Copper Gold iPhone 8 Model Hands On (ALL COLORS)
Izvor: Danny Winget.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS