• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatni lav u Rovinju za "One book for peace"

Autor mondo.ba

Nova nagrada za jednu od najnagrađivanijih agencija u regiji - New Moment New Ideas Company.

Završen je i deseti, jubilarni Weekend Media Festival u Rovinju koji je okupio preko 5.000 učesnika, preko 550 novinara i preko 50 agencija iz regiona. Po prvi put na ovom festivalu u sklopu dodjele Balcannes lavova imali smo priliku da saznamo kako na iste projekte gledaju oglašivači, agencije i novinari. 

Čak 55 agencija je konkurisalo na BalCannesu, a stručni žiri od 25 članova (oglašivača, novinara i agencija) iz cijele regije u jakoj konkurenciji  od 120 projekata izabrao je 25 najboljih projekata Adriatic regije i dodijelio nagrade najboljima od najboljih.

Najboljim projektom prema mišljenju agencijskog žirija proglašen je ”One book for peace”  agencije New Moment New Ideas Company. Podsjetimo agencija New Moment je prije samo nekoliko mjeseci kući donijela pet lavova iz Kana koji predstavljaju prestižnu nagradu za sve agencije svijeta

”Svijetu je potrebna poruka mira! Mi vam je šaljemo iz Bosne i Hercegovine, države gdje žive tri vjere i najbolji ljudi na svijetu”, poručuje Maja bajić Rudinac, Client Service direktor u ovoj agenciji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS