• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbezbednije brzo punjenje

Autor mondo.rs

Čuveni proizvođač objavio je saradnju sa TÜV Rheinland na sertifikaciji SuperCharge tehnologije za brzo punjenje Huawei telefona.

 Najbezbednije brzo punjenje Izvor: MONDO portal/Huawei Srbija

Kompanija Huawei Consumer Business Group objavila je saradnju sa TÜV Rheinland na sertifikacji SuperCharge tehnologije. Dobijanje sertifikata će značiti da je po prvi put neka tehnologija brzog punjenja uspešno prošla rigorozne testove čuvenih eksperata za bezbednost iz ove kompanije.

Ekskluziva: Ovaj model, nažalost, neće kod nas

Testiranje pokriva sve komponente i zahteva da adapteri, integrisana kola i materijali za izradu kablova za punjenje prođu testove bezbednosti, kao i otpornosti na nisku temperaturu i termalne šokove. Prolaženje kroz strogu TÜV Rheinland kontrolu ističe odlučnost kineske kompanije da kupcima ponudi ne samo brže već, što je još bitnije, i bezbednije punjenje uređaja.


SuperCharge tehnologija kompanije Huawei omogućava neprekidnu ,,komunikaciju“ između uređaja i punjača. Time što nadgleda svaku tačku ciklusa punjenja, u stanju je da sprovede inteligentno automatsko prilagođavanje voltaže i jačine izlazne struje ne bi li se maksimalno povećala brzina punjenja u zavisnosti od kapaciteta telefona, adaptera i kabla. Da se telefoni koji koriste brzo punjenje ne bi pregrevali, Huawei SuperCharge koristi 4.5 V/5 A opciju punjenja sa niskom voltažom.

Prvi čipset sa „mozgom“ i veštačkom inteligencijom

Pored toga, konektori i utikač punjača na Huawei uređajima su projektovani da automatski prekinu dovod struje, ako dođu u kontakt sa vodom. Ova pametna zaštita služi da spreči izbijanje vatre na kratkim kolima ili uređaju.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS