• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako sačuvati imenik i preneti ga na nov mobilni

Autor mondo.rs

Koristite ovu zgodnu aplikaciju kako biste čuvali, sređivali i na novi uređaj lako preneli sve svoje kontakte.

 Kako sačuvati imenik i preneti ga na nov mobilni Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Ako često menjate telefone ili jednostavno želite da budete sigurni da su vaši kontakti uvek ažurni, sređeni i na jednom mestu, onda je Google Contacts aplikacija za vas.

Alarm na mobilnom ne zvoni? Rešenje?

Za razliku og GMail naloga, Google Contacts služi isključivo za brigu o kontaktima, njihovu (non-stop) sinhronizaciju, brisanje duplikata i spajanje, automatsko popunjavanje nedostajućih podataka sa dostupnim podacima u telefonu (mejlovi i brojevi istih osoba, koji su „raspareni“ biće vam predloženi za „uparivanje), ali prvenstveno za čuvanje kontakata na sigurnom mestu. Aplikacija čini kontakte non-stop dostupnim, na bilo kom uređaju na kojem koristite Google Contacts aplikaciju i nema vezivanja za memoriju telefona ili SIM karticu.

Aplikacija Google Contacts se lako koristi - instalirajte je, omogućite sinhronizaciju nakon upisivanja Google naloga i pustite aplikaciju da napravi rezervne kopije kontakata, pronađe duplikate, spari rasparene kontakte i da vam druge predloge.

MONDO MobIT

Aplikacija za Android radi na Lollipop i starijim uređajima, trenutno je ocenjena ocenom 4.2 na osnovu 21.000 recenzija. Dobra stvar je što Google Contacts možete da uređujete i na računaru, a korišćenje je besplatno i praktično neograničeno - u kontakte možete dodavati veliki broj podataka, adresa, mejlova, brojeva, podsetnika i napomena.

Google Contacts za Android možete da preuzmete sa Play Store adrese, a iOS korisnici mogu da pogledaju na koji način da sinhronizuju svoj Google i iCloud nalog tako da im svi kontakti uvek budu dostupni na jednom mestu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS