• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google ima „iPhone ubicu“ i proziva Apple

Autor mondo.rs

Na Pixel 2 premijeri iPhone je bio glavna meta.

Meet Google Pixel 2 | More, more, more
Izvor: Made by Google,

Jedan od najpopularnijih telefona na svetu, iPhone, nekoliko puta je bio Google meta tokom premijere Pixel 2 i Pixel XL 2 telefona. Na stranu to što strani mediji ove modele nazivaju „iPhone ubicama“, jer i sam Google je tako želeo da se pozicionira.

Google je sa pozornice poručio da za razliku od iPhone i iPhone Plus korisnika, Pixel i Pixel XL korisnici ne moraju da biraju - dobijaju isti hardver, istu kameru, isti softver samo u manjem i većem kućištu.

Pixel 2 zasenio i iPhone i sve Androide?

Sledeći „boc“ usledio je kad je predstavljena opcija za brz prelazak sa iPhone uređaja na Pixel. I dok će neko pomisliti „Pa, šta, i drugi imaju takve opcije“, ovako nešto nije uobičajeno da mu se posveti par minuta tokom prezentacije (osim ukoliko nije očigledno s namerom da se „onaj drugi“ malo pecne).

Ali Google nije stao ni tu - u promotivni Pixel video je ubacio poruku da na Pixel telefonima nikad nećete videti čuveni Apple meni, koji vas obaveštava da nemate dovoljno prostora na telefonu - jer, Google Pixel i Google Pixel XL imaju neograničen Google Photos prostor, u okviru kojeg se mogu čuvati slike u punoj rezoluciji i video u čak 4K rezoluciji.

U pravu ili ne, Google je napravio impresivne telefone. Sve o njima saznaćete, naravno, u našem prenosu od juče uživo, na linku. Uživajte!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS