EcoOne buducnost dolazi sada

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vijesti

EcoOne - budućnost dolazi sada!

Autor mondo.ba
Autor mondo.ba

Poslovno informacioni sistem posljednje generacije namijenjen malim i srednjim preduzećima dostupan na našem tržištu

U vremenu koje mnogi nazivaju četvrtom industrijskom revolucijom, a koja se danas na globalnom tržištu manifestuje kroz proces digitalne transformacije, svjedoci smo uspostavljanja novih modela distribucije softverskih rješenja ka krajnjim korisnicima čime se najsavremenija tehnologija čini široko dostupnom. Kompanija LANACO, nastavlja sa praćenjem aktuelnih globalnih trendova u IT-u i na najbolji način ispunjava svjetske standarde lansiranjem prvog autentičnog proizvoda namijenjenog malim i srednjim preduzećima na ovim prostorima, koji je na tržištu dostupan kroz distribucioni model posljednje generacija poznat pod nazivom "softver kao servis".

U oktobru ove godine, LANACO je predstavio na ovim prostorima novi koncept distribucije poslovnog softverskog ERP rješenja, pod nazivom EcoOne. EcoOne je u prvoj fazi dostupan u Bosni i Hercegovini i Srbiji, dok se u narednoj očekuje njegovo širenje na regionalno tržište. Distributivna platforma za tržište Bosne i Hercegovine je LANACO Data Centar u Banjaluci, a za Srbiju Data Centar SBB Solutions u Beogradu.

EcoOne je autentični LANACO proizvod i predstavlja svojevrsnu sistematizaciju znanja i iskustava koje kompanija ima u segmentu poslovnog softvera ERP klase. Imajući u vidu karakteristike i platformsku širinu EcoOne proizvoda, te posebno njegovu funkcionalnu usaglašenost sa specifičnim poslovnim potrebama različitih subjekata unutar segmenta malih i srednjih preduzeća, može se pretpostaviti da zahvaljujući njemu budućnost dolazi sada. Korišćenjem EcoOne proizvoda privredni subjekti iz ovog segmenta moći će da na najkvalitetniji način započnu proces digitalne transformacije poslovanja koji već danas predstavlja ključni faktor uspjeha na tržištu.

Iza naziva EcoOne se zapravo krije poslovni softverski servis posljednje generacije koji donosi brojne koristi i po prvi put kreira poslovno okruženje u kome IT postaje istinsko sredstvo dovoljno snažno da isprati sve poslovne procese u preduzeću. Posebno je važno istaći da za njegovo korišćenje nisu neophodne napredne IT vještine zahvaljujući čemu menadžment preduzeća može u potpunosti biti fokusiran na osnovnu djelatnost. Ovakvim repozicioniranjem IT funkcije kreirana je značajna pretpostavka za poslovni uspjeh na tržištu uz stratešku optimizaciju IT troškova i njihovu predvidljivost na duži period. Korisnici EcoOne imaće kontinuiran pristup najsavremenijoj tehnologiji zahvaljujući kojoj će biti u poziciji da sa većom šansom ostvare planirani poslovni rezultat. Svakako, oni će postati i dio velike grupe evropskih preduzeća iz segmenta malog i srednjeg poslovanja koji kroz ovakav vid uključivanja u proces digitalne transformacije žele da obezbijede budućnost na sve zahtjevnijem tržištu XXI vijeka.

Osnovni paketi EcoOne-a su Standard i Enterprise, koji se razlikuju po sadržaju, funkcionalnosti, namjeni i cijeni.

EcoOne Standard namijenjen je onim preduzećima koja dio svojih poslovnih procesa mogu da zaokruže u vlastitom preduzeću s tim da su jedan dio vezan za finansijsku stranu poslovanja prepustili knjigovodstvenim biroima.

EcoOne Enterprise će u potpunosti zadovoljiti rad onih poslovnih subjekata čije se poslovanje može smatrati kompleksnijim, odnosno, onih preduzeća koja u svom poslovanju imaju i finansijsku funkciju.

Korisniku se pruža mogućnost nadogradnje paketa određenim pogodnostima u skladu sa rastom poslovanja koji diktira sam poslovni proces.

Ukoliko želite da saznate sve što Vam treba za jednostavno, uspješno i sigurno vođenje poslovanja malih ili srednjih preduzeća, posjetite stranicu www.ecoone.ba ili kontaktirajte putem telefona 051/243-777.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS

loader