• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako se i na vaš mobilni „ušunjala“ ova aplikacija…

Autor mondo.rs

Evo o čemu se radi.

 Ako se i na vaš mobilni „ušunjala“ ova aplikacija… Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Korisnici pojedinih Huawei telefona, za sad je poznat slučaj za Honor 8, Honor 9, Huawei Mate 10, Mate 10 Pro i P10 i P10 Plus, dobili su s poslednjim ažuriranjem softvera novu aplikaciju - Quik.

Ne radi se o hakerskom „upadu“, ne radi se o tome da se s telefonom desilo bilo šta strašno, jednostavno GoPro i Huawei, koji kreiraju aplikaciju zajedno, počeli su da sprovode u delo plan koji su najavili nekoliko meseci ranije, tokom premijere P10 i P10 Plus smartfona.

Quik je napredna i besplatna aplikacija za video montažu, koja će vam pomoći da od video klipova i slika koje napravite kamerom, „smućkate“ zanimljive kreacije po svojoj želji. Aplikacija je jednostavna za korišćenje i omogućava kreiranje sadržaja u Full HD formatu sa do 60 sličica u sekundi, uz korišćenje tranzitivnih i još nekih efekata.

Strani mediji prosto „bruje“ o ovoj aplikaciji i ne slažu se s tim što ju je Huawei samoinicijativno ubacio na korisničke uređaje, ali kako se aplikacija može ukloniti iz sistema, ne smatramo da je to nešto loše. U svakom slučaju korisnika dobija profi alat za stvaranje kratkih filmova, koje može da sačuva za sebe ili podeli s prijateljima putem aplikacija i društvenih mreža.

Ako se i vama pojavila ova aplikacija - koristite je i uživajte u njoj ili je jednostavno obrišite i zaboravite da ste je ikad i imali!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS