• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvo reklame, pa onda gledajte video

Autor mondo.rs

Najveća društvena mreža od nove godine i vas će „častiti“ reklamama pre nego što vam prikaže video na koji ste kliknuli.

 Prvo reklame, pa onda gledajte video Izvor: MONDO

Sajtu The Next Web potvrđeno je da je u toku završno testiranje reklama u Facebook video plejeru, koji će prikazivati video oglase pre nego što prikaže sadržaj na koji ste kliknuli. Ova novost obuhvata video klipove svih dužina i u svim zemljama, ali će početak prikazivanja reklama zavisiti od tržišta do tržišta i spremnosti oglašivača da ulažu novac u novi vid oglašavanja. Ipak, ono što je sigurno jeste da je puštanje reklama u video definitivno potvrđeno!

Video reklame će biti prikazivane u trajanju do šest sekundi i učitavaće se pre početka videa, koji korisnik želi da pogleda. Za sada se ova opcija neće pojavljivati u News Feed sadržaju, jer Facebook smatra da korisnici još uvek nisu spremni za tako nešto, makar ne svi, ali će se prikazivati u tabovima društvene mreže, koji su namenjeni posebno za video sadržaj: „Korisnici, koji gledaju video često koriste (recimo) tab Watch i u njemu će biti prikazivane reklame“.

Nije nam još uvek poznato kako će ovo uticati na našu zemlju, jer smo mi već deo velikog eksperimenta sa raketicom tj. Explore Feed zbrkom, ali smo sigurni u to da kad se taj period završi i nas čeka prikazivanje reklama pre učitavanja videa.

Ono što niko ne bi trebalo da smetne s uma, iako Facebook to, naravno, nije eksplicitno naglasio, mreža je ovo uvela isključivo zarad povećanja zarade, jer ko bi hteo da gleda reklame pre videa, baš kao na YouTube sajtu, zar ne?!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS