• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Huawei P11 nikad neće stići

Autor mondo.rs

Zapravo, stižu TRI nova modela Huawei kompanije.

 Huawei P11 nikad neće stići Izvor: MONDO portal/Huawei Srbija

Umesto Huawei P11 smartfona i Huawei P11 Plus, što bi bila logična „programska šema“ za Huawei P seriju, videćemo P20 liniju i u njoj tri nova telefona!

Svaki od telefona imaće TRI, ponavljamo TRI kamere na poleđini (broj spreda se ne otkriva), nov dizajn i pripadaće visokoj i premijum liniji uređaja. Na MWC 2018 u Barseloni ili nešto pre toga upoznaćemo Huawei P20, koji će biti centralni model, skuplji Huawei P20 Plus i premijum model Huawei P20 Pro.

Zanimljivo je da će dizajn telefona biti drastično drugačiji od dosadašnje P serije, a vidimo da se i međusobni dizajn unutar serije razlikuje - pozicija kamera, senzora otiska prsta i ekrana je drugačija na svakom modelu. Šuška se, piše PhoneArena, o kamerama koje će imati rezoluciju čak 40 megapiksela i hibridni zum, ekvivalent optičkom zumu do 5x.

Od ostalih specifikacija spominje se 6 GB RAM u svakom, Kirin 970 čipset sa veštačkom inteligencijom u modelima Huawei P20 i P20 Plus i novi, poboljšani Kirin 975 čipset u Huawei P20 Pro uređaju. Ovaj model će imati i novi sistem prednjih kamera, poput Face ID-ja koji nudi iPhone X. Ovaj sistem upoznali smo u Londonu, na premijeri Honor V10 smartfona, pa pročitajte više detalja o njemu na linku.

Svi telefoni dolaze sa makar 64 GB memorije, imaće Dual SIM podršku (u nekim varijantama), kao i microSD slot za kartice u skladu sa dosadašnjom Huawei P serijom.

Jedva čekamo februar da vidimo šta će to dobro da nam donese Huawei!

Huawei P10 Lite Official Video
Izvor: Huawei Mobile.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS