• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova omiljena boja mobilnih telefona

Autor mondo.rs

Teško je reći ko ju je prvi „ustanovio“, ali svaki proizvođač, koji drži do sebe, mora da je ima u ponudi.

Premijum linija smartfona mora biti beskompromisna - i po pitanju kvaliteta i po pitanju performansi uređaja kojoj joj pripadaju. Odnedavno, svaki proizvođač, koji želi da se dodvori tržištu koje ne žali da da pravo malo bogatstvo za mobilni telefon, mora da ima u ponudi i telefon u roze boji - nežnija ili jača varijanta roze boje, ali da je roza!

iPhone odavno ima svoje uređaje u "roze ruža" boji, a trendu su se krajem prošle godine (2017) priklonile i kompanija LG i Huawei. Huawei je odmah na Mate 10 premijeri u Minhenu najavio da će u ponudi imati i model u roze boji, dok je LG najavio model V30 tek krajem godine. Takođe, Samsung je najavio i verziju Galaxy S8 i Galaxy S8+ telefona u sličnoj boji tokom jeseni.

Nismo sigurni da se svi uređaji mogu u ovoj varijanti kupiti i kod nas, ali nam je poznato da su se Galaxy telefoni u roze boje i iPhone telefoni slične boje već prodavali kod nas, zvanično. Takođe, kod nas su u prodaji bili i roze modeli Xperia X, Xperia XA i Xperia XZ serije, koji, takođe, već neko vreme nude i modele u ovoj boji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS