• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pojavio se i HTC U12: Prve slike i specifikacije

Autor mondo.rs

Novi HTC „flagship“ biće najozbiljniji kandidat za vaš sledeći telefon, a upravo ćete saznati i zašto.

Nažalost, prvo loše vesti - izgleda da HTC U12 premijera neće biti u okviru MWC 2018 sajma u Barseloni, što jeste prava šteta. Moraćemo da se strpimo nešto duže na novi HTC U12 model, koji je, na sreću svih nestrpljivih, izgleda procureo u potpunosti (pod uslovom da to zaista jeste taj model).

HTC U12 trebalo bi da ima manje ivice oko ekrana gore i dole, da nema ivice sa strane, a unutra će, ako je verovati GSMArena sajtu, biti spakovani Snapdragon 845, 6 GB RAM, najmanje 64 GB memorije, microSD slot i novi Qualcomm X20 LTE modem, koji omogućava značajno unapređene brzine prenosa podataka preko (podržanih) mobilnih mreža.

Telefon bi trebalo da ima IP68 standard vodootpornosti, stereo zvučnike, „liquid“ dizajn, Edge opciju sa U11, kao i bateriju povećanog kapaciteta.

Ekran će biti 18:9 odnosa stranica, FHD+ rezolucije, dijagonale šest inča i izrađen kao LCD6 panel. HTC bi premijeru HTC U12 mogao da napravi u martu, da bi prodaja krenula u aprilu, ali o tome će biti reči naknadno, po odluci kompanije.

Žao nam je što nećemo videti HTC U12 u Barseloni, ali to vas ne sprečava da i dalje budete uz nas i pratite naše objave sa najvećeg Sajma mobilne telefonije na svetu.

HTC U12
Izvor: SOGI 手機王

Tagovi

htc

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS