• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švedska atrakcija na Play Media Day

Autori mondo.ba Autori Dragana Božić

Predstavljen prvi dio programa ovogodišnjeg Play Media Day koji će vas sigurno oduševiti. Evo o kome je riječ.

 Play media day Izvor: MONDO/ Dragana Božić

Švedski dvojac Fredrik Ost i Erik Kokum iz “Snask” kreativne agencije, koja je jedna od najpoželjnijih kompanija za koje bi kreativci iz cijelog svijeta voljeli raditi, dolaze na ovogodišnji Play Media Day.

Dolazak u Banjaluku će im ujedno biti i prvi put da borave u ovom dijelu Evrope, istakla je Dijana Tepšić, kreativna direktorica agencije Play Team i direktorica programa događaja.

“Pored ovog sjajnog dvojca, ugostićemo preko dvadeset respektabilnih stručnjaka iz različitih oblasti. Odnosi sa javnošću, digitalna promocija, dizajn, mediji i influenseri su samo neke od tema koje privlače pažnju javnosti i koje će biti u fokusu događaja. Ove godine govorićemo i o bitcoinu, koji je već uveliko zaintrigirao svijet, o popularnoj Gaming industriji, ali i o stress managementu”, istakla je Tepšićeva i dodala da će veliku pažnju posjetilaca privući panel posvećen influenserima, kao i panel koji će ugostiti žene na vodećim pozicijama kreativne industrije regiona.

Dio ovogodišnjeg programa Play Media Day 03 su: Borislav Miljanović - Represent System, Beograd,  Ivan Živković - Pioniri Communications, Beograd, Sara Mekinc - Pristop, Ljubljana, Jana Savić Rastovac - McCann, Beograd, Sašo Dimitrievski - Pristop Group - Partner, Ljubljana, Sanja Đekić, - Mediacom CE, Zagreb, Anita Todorović - Whole In One Communications, Beograd, Nikola Jokić, - Digital Assets Power Play, Zagreb, kao i Bojan Hadžihalilović - Fabrika, Sarajevo.

Play Media Day 03 ugostiće i uspješne influensere regiona: Branislava Antović - “Brana’s Divine World”, Beograd, Erna Saljević - „Diva is Back“, Sarajevo, Milan Vučićević - “Nichim Izazvan”, Beograd, Nataša Gardašević - “Njezvanova”, Podgorica, Petra Mamić - “Skitnica”, Bjelovar.

Organizatori događaja ističu da je ovo tek dio programa, te da će u narednom periodu predstaviti kompletan program, kao i dodatne zabavne sadržaje, koji će sigurni su, oduševiti domaće i regionalne posjetioce.

Bojan Dragišić, izvršni direktor Play Media Day, ističe da će i ove godine događaj ponuditi mnoštvo pratećih - zabavnih i interaktivnih sadržaja za sve posjetioce, kao i da će veliku pažnju posvetiti vizuelnom izgledu događaja. Lokacija događaja je Muzej savremene umjetnosti RS, koji se nalazi u samom centru grada, u jednoj od najreprezentativnijih građevina Banjaluke, staroj austrougarskoj željezničkoj stanici, sagrađenoj davne 1891. godine.

“Zajedno sa našim partnerima obezbijedićemo brojne zone za druženje i opuštanje, zanimljiv muzički program, ali i vrijedne poklone za posjetioce. Link Group će za najsrećnije obezbijediti poklon kurs IT Academy - Web dizajn, kao i poklon kurs Business Academy - Internet marketing. Travel Office će pokloniti putovanje za dvoje, dok će zvanični co-working Smart Office posjetiocima događaja omogućiti boravak i rad u ovom atraktivnom prostoru tokom trajanja događaja”, rekao je Dragišić.

Istakao je da je ovo tek dio iznenađenja koja pripremaju, a kojima će obradovati posjetioce, a već danas na Međunarodni dan sreće možete osvojiti kotizaciju za ovaj jedinstven događaj u Banjaluci.

Detalje o kotizacijama, kao i o samom događaju, programu i predavačima, možete pronaći na stranici www.playmediaday.com, a detaljna uputstva o načinu uplate svi zainteresovani će dobiti nakon što obave proces registracije.

"Ove godine smo imali brojne akcije, tako da su svi zainteresovani kotizacijem ogli nabaviti po promotivnim cijenama. Za studente smo imali posebnu cijenu, a studentskih kotizacija je ostalo jako malo, pa požurite", rekao je Dragišić.

Regionalni komunikacijski događaj - Play Media Day 03, koji će se održati 8. juna 2018. godine u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci, predstaviće eminentne svjetske, regionalne i domaće stručnjake iz kreativne industrije.

...
Izvor: Youtube/ Play Team Production

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS