• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Huawei danas, kao Nokia nekad?

Autor mondo.rs

Postoji mogućnost da je Huawei koristio Nokia „zaostavštinu“ prilikom kreiranja svog novog P20 Pro telefona, odnosno njegove kamere.

Da li je Huawei iskoristio Nokia PureView tehnologiju ili njen deo prilikom kreiranja Huawei P20 Pro telefona - videćemo već 27. marta od 15:30, u Parizu, kad će kineski gigant prikazati prvi ikad telefon sa kamerom rezolucije 40 megapiksela. Naravno, posle Nokia 808 PureView i Nokia 1020 smartfona, koje je Nokia predstavila na kraju Symbian ere i u jeku saradnje sa Microsoft kompanijom.

Na saradnju Nokia i Huawei kompanija ili makar na korišćenje „Nokia pameti“ u vidu inženjera i istraživanja ukazuju poslovne pozicije Huawei kompanije na LinkedIn mreži, navodi PhoneArena, istovremeno otkrivajući da je Huawei tražio nove ljude upravo u finskom Istraživačkom i razvojnom centru - odakle je i Nokia kompanija. Prema istom izvoru Huawei je zaposlio veliki broj bivših zaposlenih Nokia ljudi moguće baš za razvoj nove vrste mobilne kamere, koja će imati i 5x hibridni zum, kao i 3x optički zum, prvi put na Android telefonu.

Nokia i Huawei se nisu oglašavali po ovom pitanju, što je i uobičajeno, ali biće pravo čudo, ako na premijeri nove Huawei P20 serije otkrijemo da je Huawei zaista uspeo da uradi nešto makar slično Nokia PureView tehnologiji!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Huawei P20 #SeeBrighter
Izvor: Huawei

Huawei P20 #SeeCloser
Izvor: Huawei

HUAWEI P20 - A New Renaissance Is Coming
Izvor: Huawei Mobile UK

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS