• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrica sa Bakirom Izetbegovićem hit na Internetu

Autor mondo.ba

Na Googleovom Play storu pojavila se igrica "el Bake", a glavni lik ove interesantne igrice je predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

Kada instalirate igricu čujete pozdrav glavnog junaka el-Baketa "Selam Bosno i Hercegovino, selam alejk, dobra večer, moji dragi SDA-ovci!"

Nepoznati kreator igrice je nivoe nazvao po imenima bosanskih gradova. Tako prvi nivo nosi naziv po gradu Bužimu, a sljedeći po Bihaću, Zenici, Tuzli i Sarajevu.

Tokom igranja, junak el-Bake skuplja novac izbjegavajući prepreke, pritom su prve prepreke policijski automobili. Kako igra ide dalje dolaze teže prepreke u vidu demonstranata koji stoje na putu s transparentima.

Autor igrice je nepoznat.

Asocijacija mladih SDA kritikuje igricu

Asocijacija mladih SDA reagovala je zbog popularne igrice "El Bake" koja je inspirisana Bakirom Izetbegovićem. Kako kažu, ona je pokušaj diskreditacije predsjednika stranke i nastavak agresije na BiH.

"Svjedočimo, po ko zna koji put, sinhronizovanom napadu i bezobraznom pokušaju diskreditacije predsjednika Bakira Izetbegovića, te predstavljanja njega kao faktora nestabilnosti u bosanskohercegovackoj političkoj areni. Taj napad koordinisano izvršavaju velikosrpski i velikohrvatski centri, uz snažnu podršku domaćih izdajnika.

Svjesni smo da ti napadi, sve dok postoji bošnjački lider koji vodi realnu i umjerenu politiku, koji se istovremeno nije spreman odreći prava bošnjačkog naroda na državu, vjeru, ponos, jezik i ostala temeljna ljudska prava, nikada neće prestati. Izgleda da im stotine drskih reakcija i saopštenja nisu bili dovoljni, jer su evidentno njihove namjere prozrete od našeg naroda.

Ovaj put su otišli korak dalje i napravili amatersku igricu u kojoj su iskoristili i zloupotrijebili glas predsjednika Izetbegovića, ponovo ga pokušavajući diskreditovati. To nas i ne čudi od njih", stoji u saopštenju Asocijacije mladih SDA.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Н.Н.

Јадан Бакир....

RECENZIJE

TIPS & TRICKS