• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dangubite uz Instagram - sve vam to neko broji!

Autor mondo.rs

I to aplikacija, sama od sebe!

 Dangubite uz Instagram - sve vam to neko broji! Izvor: MONDO

Instagram dobija novu funkciju i ona se neće dopasti mnogima, jer će tim mnogim ljudima verovatno otvoriti oči po pitanju toga koliko dangube uz Instagram.

Izvršni direktor Instagram aplikacije potvrdio je da će korisnicima na raspolaganju uskoro biti nova “usage insight“ (još ne znamo kako će je prevesti na naše korisničko okruženje), koja će omogućiti da se tačno otkrije koliko je ko proveo skrolujući kroz aplikaciju.

Radimo na alatu koji će korisnicima omogućiti da saznaju o vremenu provedenom uz Instagram - to bi trebalo da bude pozitivno i s namerom“, objavio je Kevin Sistrom, izvršni direktor aplikacije, nakon čega je dodao i ovo: “Razumevanje toga kako onlajn aktivnosti utiču na ljude je važno i odgovornost je svih kompanija da budu iskrene o ovako nečemu. Želimo da budemo deo rešenja. Ja prihvatam ovu odgovornost izuzetno ozbiljno“.

Opcija će uskoro biti dostupna za testiranje, a nakon toga će biti i deo Instagram aplikacije za iOS, Android i možda čak i Windows 10 Mobile.

Da li smo spremni da saznamo koliko vremena izgubimo uz Instagram je vrlo zanimljivo pitanje, ali je bitno da - neko sve to meri i uskoro će nas obavestiti o tome, u sekundu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS