• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"mojStan" - banjalučki servis za nekretnine

Autor mondo.ba

Ukoliko želite da iznajmite, kupite ili prodate nekretninu na ovim prostorima pravo rješenje za vas je domaći onlajn servis "mojStan".

"mojStan" je platforma koja spaja vlasnike stanova (menadžere), voljne da iznajme dio svog životnog prostora na kraći period i goste - efikasno i bez posrednika.

Ova aplikacija vam garantuje da ćete smanjiti nepotrebnu telefonsku komunikaciju sa potencijalnim gostima, jer će im odmah biti vidljivi podaci koji ih interesuju o ponuđenom smještaju – slobodno/zauzeto, cijene, način i vrijeme plaćanja, kad i gdje se preuzima ključ, momenat ulaska i izlaska iz stana i slični tehnički detalji koji puno znače svakom gostu.

Kontrola ostaje u rukama vlasnika nekretnine nad ponudom, te uz administratorska ovlašćenja vlasnik samostalno pregleda, prihvata ili odbija rezervaciju gosta, bez posrednika, na svom računaru, tabletu ili telefonu.

Kalendar raspoloživosti smještajnih kapaciteta je posebna priča jer veb aplikacija "mojStan" gostima nudi uvid u raspoloživost smještajnih kapaciteta u realnom vremenu, sinhronizaciju sa kalendarima Booking.com-a i AirBnB-a, što je sjajna tehnička inovacija koja vam garantuje pune kapacitete i izbjegavanje otkazivanja rezervacija usljed dvostrukih rezervacija.

Razrađen je pouzdan sistem instant obavještenja (notifikacija) u trenutku kad neko rezerviše vašu nekretninu, pa tako pored email obavještenja, popularni Telegram ChatBot šalje poruke vlasnicima stanova besplatno, recenzije stanova i stanodavaca, geolokacija stana, SEO optimizaciju teksta za oglašavanje na Google pretraživaču kod pretrage. Bitna stavka su i elektrosnke usluge: Elektronska knjiga gostiju, i Elektronska knjiga stranaca i druge sitnice koje život, odnosno posao znače.

Geografski oblasti djelovanja primarno su aktivni u Banjaluci, ali i na području od Triglava pa do Đevđelije sa planom velikog izlaska i u druge zemlje. Prema riječima tvoraca ovog servisa, fokus djelovanja je Banjaluka jer tu žele da daju svoj maksimum zbog potencijala u smislu položaja, prirode, kulturnog i istorijskog nasljeđa, ali i ljudi.

Poseban motiv im je da Banjaluku ucrtaju u sve mape turističkih top destinacija, a onda, kako kažu u mojStan timu, neće nastupiti bajka u kojoj su svi koji žive u Banjaluci prinčevi i princeze, nego turistička revolucija. Mnogo više truda, mnogo više usluga i proizvoda, mnogo više društvenih, kulturnih i sportskih događaja i više gostoprimstva (hospitality) – to je rezultat vizionarske (fu)turističke revolucije mojStan tima.

Za više informacija o servisu "mojStan" posjetite www.mojstan.org.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS