• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenađenje: Fallout 76 najavljen (VIDEO)

Autor mondo.rs

Nakon celodnevnog Twitch “strima“ najavljen novi Fallout!

Fallout 76 Trailer
Izvor: Bethesda Softworks

U finišu “strima“ dugog gotovo 24 časa i privučenog velikog broja gledalaca, Bethesda je konačno otkrila Fallout 76, uz kratak video, koji znalcima otkriva par zanimljivih detalja, dok anonimni izvori navode da se radi o multiplejer “survival“ naslovu.

Naziv ove igre dolazi po uzoru na Vault 76, o kojem smo slušali u prethodnim igrama iz serijala i koji je otvoren nekoliko godina nakon nuklearnih ratova, 2076. godine. Ovaj Vault služi kao dom 500 ljudi, a sudeći po videu i kantri pesmi koja ga prati, lokacija na kojoj će se igra odvijati je istočni deo Amerike, odnosno u zapadnoj Virdžiniji.

Objavljeni video, takođe otkriva i vreme tokom kojeg se radnja odvija, što je 27. oktobar 2102. godine, najraniji period viđen u serijalu, što znači da će uslovi izvan bezbednih zona biti znatno smrtonosniji, a čudovišta još gora. Dalje u trejleru postoji još dosta sitnica, koji upućuju na Vault 76, kao i na činjenicu da je on postojao kao rezerva i da je više služio za rekreaciju.

Od pojavljivanja prve Fallout igre navikli smo da dobijamo standardno singlplejer, ali će se to sad promeniti, zato što su anonimni izvori za Kotaku portal otkrili da je Fallout 76 eksperimentalni naslov dosta drugačiji od ostalih i da će biti RPG sa akcentom na preživljavanju, napravljen po uzoru na DayZ i Rust naslove, koji već imaju veliku popularnost ovog žanra.

Više zvaničnih detalja o Fallout 76 očekuje na E3 sajmu i Bethesda-inoj prezentaciji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS