• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"SECTOR Expo 2018": Budućnost je stigla

Autori mondo.ba Autori Dušan Volaš

Prezentacija iz oblasti tehnoloških inovacija, bezbjednosti i energetske efikasnosti pod nazivom "SECTOR Expo 2018" održana je u Banjaluci.

 "SECTOR Expo 2018": Budućnost je stigla Izvor: Mondo/Dušan Volaš

Riječ je o prvom događaju ovog tipa u našem gradu u organizaciji kompanije "Sector Security", a posjetioci su se mogli upoznati i sa pojedinim eksponatima i rješenjima kao što su digitalizacija, elektronski servisi, inovativna bezbjednosna oprema i slično.

Na otavaranju sajma savremenih rješenja u banjalučkom restoranu "Stara ada" najavljena su i nova specijalizovana rješenja i usluge kao što je Sector Electric koja nudi projekovanje, izvođenje, nadzor iz oblasti jake i slabe struje , a tu je i LED tehnologija kojima ima i 50 puta duži vijek trajanja od tradicionalne rasvjete.

Osim navedenog nova usluga banjalučke kompanije je i Smart City, integrativna rješenja koja čine koncept pametnog grada, kao i "Smrt Home" koji pruža napredna sofisticirana rješenja za kućnu automatizaciju.

Tehnološku izložbu je otvorio Petar Đokić, ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske, a prisutnima se se obratiti i Slaviša Krunić, predsjednik Uprave kompanije "Sector Security" i Zoran Skenderija, generalni direktor ove kompanije.

Đokić je rekao da je SECTOR Expo 2018 najava onoga što danas predstavlja strateški interes Republike Srpske.

"To je razvijanje svijesti i uvođenje novih tehnologija u sve sektore našeg društva, a posebno u privredu. Sector Security i druge kompanije bave se pitanjem energetske efikanosti, razvijanjem savremenih tehnoloških modela kako se može upravljati i sa tom oblašću kao i digitalizacijom svih poslovnih procesa što je od izuzetnog značaja kako na globalnom nivou i za nas takođe", istakao je Đokić.

U nastavku pogledajte fotogaleriju i djelić atmosfere sa događaja u Staroj adi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS