• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Google projekat - šifra "Jeti"!

Autor mondo.rs

Planira da novitetom na tržištu "oduva" konkurenciju!

Portal "Kotaku" navodi da čak pet odvojenih izvora iz industrije najavljuju konzolu kojom će Google parirati konkurenciji kao što su PS4 i Xbox One.

U pitanju su izvori koji su ili direktno bili uključeni u planove, ili čuli za njih od drugih "dobro obaveštenih" izvora, ali svi pričaju istu priču što joj daje dodatni kredibilitet, navodi taj portal.

Google je navodno osmislio strategiju za trostruki "napad" na tržište, na sledeći način – hardverom, odnosno sopstvenom konzolom, zatim striming platformom kojom bi konzola bila dodatno popularizovana.

Treći deo plana je možda strateški najinteresantniji jer Google planira da "namami" vodeće kreativce iz gejming industrije u svoj sistem.

Ukoliko je šuškanje o striming platformi tačno, Google će akcenat baciti upravo na igre na Internetu, bez dodatnog fizički prisutnog medija.

Google je već neko vreme zainteresovan za ulazak u gejming industriju, i navodno je davao i ponudu za striming sajt Twitch pre nego što ga je kupio Amazon.

Ovo nije prvi put da se pojavljuju glasine o Google gejming iskustvu, pošto je i u februaru "Information" pisao o sličnom projektu šifrovanog naziva "Jeti".

Google, za sada, nije ni potvrdio ni demantovao ovu priču.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS