• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro počinje Tech Hosted by Lanaco konferencija

Autor mondo.ba

Četvrto izdanje multivendorske Tech Hosted by LANACO konferencije u Bosni i Hercegovini, održaće se od 15. do 19. oktobra 2018. godine u LANACO Tehnološkom centru u Banjaluci.

CONNECTING DATA je tema ovogodišnjeTech Hosted by LANACO 2018 konferencije koja okuplja aktuelne i ambiciozne IT stručnjake, preduzetnike, vlasnike preduzeća, razvojne menadžere i tehnološke stručnjake koji su zainteresovani za poboljšanje svog poslovanja kroz prihvatanje benefita digitalne transformacije.

"Adekvatno korišćenje povezanih informacija u svakodnevnom poslovanju je pretpostavka za kreiranje konkurentske pozicije i uspjeha na tržištu. Razumijevanje značaja povezanih informacija predstavlja samu suštinu poslovne moći početkom 21. vijeka. Ako u tom kontekstu postoji aktuelan recept za poslovni uspjeh, pravo mjesto da se sa njim upoznate je ovogodišnja Tech Hosted by LANACO konferencija", kažu organizatori.

Ovogodišnju konferenciju će činiti nekoliko programskih segmenata kroz koje će se obraditi: Big Data, IoT, Security, GDPR, E-government.

"U potpuno autentičnom formatu koji će biti definisan prisustvom najvećih brendova globalne IT industrije kao što su Microsoft, Samsung, Kaspersky, Lenovo, Oracle i brojni drugi, te mješavinom programskih blokova: prezentacija eksperata najvećih IT kompanija, tematskih panela i studija slučaja posvećenih kako usko prepoznatim grupama tako i najširoj javnosti u zemlji i u regionu, pokušaćemo da zakoračimo u budućnost, koja je suštinski već počela", stoji u saopštenju.

Prošlogodišnjoj konferenciji je prisustvovalo 280 učesnika koji su kroz razmjene iskustava, oplemenjeni znanjima dvadeset dva svjetski priznata stručnjaka.

Više detalja o konferenciji potražite na: www.techhosted.ba ili putem društvenih mreža.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS