• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je potpuno nov Messenger: Nov izgled, manje opcija

Autor mondo.rs

Od devet nekada aktuelnih kartica sačuvane su samo tri, a interfejs je “prozračniji“, jednostavniji i akcenat stavlja na dopisivanje i ni na šta drugo…

Novi Messenger vam je već stigao - ako ste u prvom krugu odabranih korisnika, a ako nije stići će ovih dana (za iOS i Android).

Nova verzija donosi preko potrebno osveženje interfejsa, koji je mnogo manje natrpan beskorisnim opcijama i zadržane su samo neophodne opcije.

Od devet nekad aktuelnih kartica (tabova) sačuvane su samo tri - Četovi, Ljudi i Otkrijte (Chats, People, Discover). Messenger 4, kako se zvanično zove nova verzija, sadrži mnogo više slobodnog prostora u četovima i ima novu opciju, koja vam omogućava da bojite oblačiće poruka, ako želite neku posebno da naglasite, da je kasnije lakše pronađete.

Sledeći korak za Messenger je taman mod rada, koji će uređajima sa OLED i AMOLED ekranima omogućiti da dodatno uštede energiju baterije, a sad je bitno da znate da će se Messenger 4 isporuka vršiti u četiri faze. Od toga u kojoj fazi je vaš nalog zavisi i kad će vam Messenger nove verzije stići, ali neki korisnici već sad mogu da ga koriste - potražite ažuriranje u iOS ili Android prodavnici odmah, možda se iznenadite!

Messenger Lite i dalje ostaje najbolji izbor, ako želite "ogoljen" Messenger namenjen isključivo dopisivanju i maloj potrošnji i resursa i podataka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS