• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atari se vratio sa 50 igara (FOTO, VIDEO)

Autor mondo.rs

Znamo da ćete ovo voleti, a još kad čujete cenu…

Atari Retro Handheld
Izvor: PQubeGames

Atari je vratio 50 igara sa originalne Atari 2600 konzole u mobilnom izdanju po ceni od svega 39 evra! Mobilna konzola za igranje ima manji, nego što bi se očekivalo ekran, ali i retro izgled, koji paše onom sa originalne Atari 2600 konzole, koju pamte mnogi od vas.

Zvanično ime mobilne konzole, kojoj će mobilne igre i Nintendo 3DS, odnosno 2DS biti glavni konkurenti je Atari Handheld i u prodaji se može naći već sad preko Amazon, Zavvi i IWOOT internet prodavnica, pa se tako može poručiti i iz Srbije ili regiona. Atari je na konzolu ubacio klasične kontrole, a na raspolaganju su legendarne, zaista legendarne, igre Asteroids, Pong, Centipede, Missile Command, Breakout, Millipede i još 44 igre, koje grafički nisu zahtevne, pa je otuda verovatno i ekran konzole tako malen, kakav jeste. Od podataka o ekranu dostupno je samo to da je u boji i da mu je dijagonala 2.4 inča, što je oko 6.1 centimetar.

Atari je mislio i na igranje kod kuće, pa se preko A/V ulaza Atari Handheld priključuje na kompatibilan TV i tad se preko velikog igrana može igrati svih 50 igara. Igranje u paru ili preko mreže, nažalost nisu podržani čak ni preko Wi-Fi ili Bluetooth veze, mada bi bilo “kul“ da ih konzolica ima.

Sve igre na konzoli Atari Handheld su: 3D Tic-Tac-Toe (31 in 1), Adventure, Air-Sea Battle, Asteroids, Black Jack, Bowling, Breakout, Canyon Bomber, Casino, Centipede, Circus Atari, CrystalCastles, DemonstoDiamonds, DesertFalcon, Dodge'em, DoubleDunk, FunWithNumbers, Golf, Gravitar, HauntedHouse, HomeRun, HumanCannonball, MazeCraze, Millipede, MiniatureGolf, MissileCommand, NightDriver, OfftheWall, Pong-VideoOlympics, Quadrun, RadarLock, RealsportsFootball, RealsportsTennis, RealsportsVolleyball, Sprintmaster, Steeplechase, StellarTrack, StreetRacer, SubmarineCommander, SuperBaseball, SuperBreakout, SuperFootball, Swordquest:Earthworld, Swordquest:Fireworld, Swordquest:Waterworld, Tempest, VideoCheckers, VideoChess, Video Pinball i Yar's Revenge.

Za konzolu su, u prodaji odvojeno, dostupni i Retro Plug i Play TV Joystick kontroleri, koji su retro dizajna, ali poboljšanog kvaliteta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS