• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najzad i Chrome!

Autor mondo.rs

Messenger, Viber, ranije YouTube, Twitter, Google Mpas i Messages, a sad i Chrome ima Dark Mode!

 Najzad i Chrome! Izvor: MONDO

Chrome je dodao najzad Dark Mode za Windows 10 i MacOS verzije, a uskoro će to biti dostupno i korisnicima drugih platformi.

Korisnici MacOS sistema odmah mogu da koriste novi Chrome v73, koji donosi Dark Mode, dok Windows korisnici mogu da ga koriste, ukoliko je njima ta opcija otključana serverski, što znači da će nekim korisnicima Windows platforme Dark Mode biti omoguće u narednim satima ili danima, ali - dolazi, definitivno!

Izgleda kao, ali nije Incognito

Google Chrome Dark Mode izgleda kao Incognito Mode, ali samo izgleda - nemojte da vas taman izgled zbuni da pomislite da Chrome u Dark Mode-u neće zapamtiti šta ste posećivali ili tražili ;)

Chrome je dosad imao mogućnost korišćenja tamnih tema, kroz Chrome Web Store, ali je Dark Mode sistemska opcija, koja prilagođava izgled elemenata pregledača tamnom prikazu i sadržaju stranica, koje se učitavaju. Na taj način Dark Mode bi trebalo da bude evolutivan i da kroz učenje bude poboljšan.

Novi mod je potpuno identičan osnovnom, belom načinu prikaza, samo što je taman, a to znači manje umaranje za oči, posebno noću. Uz korišćenje filtera za zaštitu vida ovo bi trebalo da bude dobitna kombinacija za dugo sedenje pred monitorom, kad je to neophodno.

Poslušajte Google: Ažurirajte Chrome odmah!

Da biste aktivirali Chrome Dark Mode kliknite na tri tačke u gornjem desnom uglu prozora pregledača i uđite u Settings. U tom meniju pomerite klizač pored Dark Mode opcije i to je to!

Chrome je u verziji Chrome v72 još uvek aktuelan za mobilne uređaje Android tipa, a ako sa novom bude dodat i Dark Mode - odmah ćemo vas obavestiti!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS